Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

"τα ηφαίστεια της Σαντορίνης – ενημέρωση για την κατάστασή τους"

Ο Δήμος Θήρας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης, σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
" Τα Ηφαίστεια της Σαντορίνης – Ενημέρωση για την κατάστασή τους ",

που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:30, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Κύριοι ομιλητές θα είναι οι:
1.Κων/νος Παπαζάχος, Καθηγητής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γενικός Γραμματέας του ΙΜΠΗΣ και μέλος της Ειδικής Επιτροπής Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης.
2.Γιώργος Βουγιουκαλάκης, Δρ. Ηφαιστειολόγος, Συντονιστής της Επιστημονικής Επιτροπής ΙΜΠΗΣ και μέλος της Ειδικής Επιτροπής Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου Θήρας με τίτλο: «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ, ΤΟ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» και στόχο έχει να ενημερώσει την κοινωνία της Σαντορίνης για την τρέχουσα κατάσταση και εξέλιξη του ηφαιστείου.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε