Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ 44 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!

Αισθητικά και φωτογραφικά μιλώντας, η Σαντορίνη είναι ένα από τα 3 - 4 μέρη παγκοσμίως που οποιοσδήποτε μπορεί να χάσει εύκολα την αίσθηση του χρόνου και του χώρου: Είναι, βλέπετε, τέτοια η ομορφιά του νησιού, που σε αιχμαλωτίζει κυριολεκτικά από την πρώτη ματιά.
Ένα μικρό δείγμα αυτής της Σαντορίνης, που παραμένει πανέμορφη και αυθεντική παρά την τουριστική επέλαση, σας παρουσιάζουμε σε αυτή την συλλογή φωτογραφιών του Δημήτρη Σωτηρόπουλου. Ο εκτυφλωτικός ήλιος της Ελλάδας, το βαθύ μπλε του Αιγαίου και τα ζεστά χρώματα των ηλιοβασιλεμάτων, κάνουν αυτή τη γωνιά των Κυκλάδων παραγματικά μοναδική.
Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια!


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε