Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ένας ατρόμητος σέρφερ !

Ο Garrett McNamara δεν είναι ένας τυχαίος σέρφερ. Ο διάσημος αθλητής σέρφινγκ από τη Χαβάη έχει επιδείξει προ πολλού τις ξεχωριστές ικανότητές του στο να δαμάζει τα κύματα. Και όχι οποιαδήποτε κύματα, αλλά τα μεγαλύτερα κύματα στον κόσμο. Από το Νοέμβριο του 2011 κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ όταν πέτυχε να δαμάσει ένα κύμα 24 μέτρων, ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες, και πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, επανέλαβε την επιτυχία του καταρρίπτοντας το δικό του ρεκόρ. Ο McNamara δάμασε ένα κύμα 30,5 μέτρων στις ακτές της πορτογαλικής πόλης Nazaré, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη των θεατών στα ύψη…
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε