Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΣΥΝΗΘΗ... ΚΟΡΟΪΔΑ!!!!! Παγίδες & ψιλά γράμματα νέου φορονομοσχεδίου

Tο τελικό κείμενο του φορολογικού νομοσχεδίου, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή περιλαμβάνει παγίδες για εκατομμύρια φορολογούμενους και επιχειρήσεις αλλά και πολλά ψιλά γράμματα. Ειδικά οι επιτηδευματίες αλλά και οι μισθωτούς που έχουν δελτίο παροχής υπηρεσιών για μια δεύτερη εργασία μπορούν εύκολα να μπλεχτούν στα «δίχτυα» της εφορίας και να αναγκαστούν να πληρώσουν πρόσθετα φορολογικά βάρη. Συμβουλές για το πώς πρέπει να αποφύγουν οι φορολογούμενοι τις «κακοτοπιές» του νέου φορολογικού νομοσχεδίου δίνει στο CapitalTV ο φοροτεχνικός κ. Γιώργος Χριστόπουλος.

πηγή:Capital
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε