Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Τραγούδι καθαρό και σεμνό Ελλήνων Δρώμενα - Νίκος Οικονομίδης

ο Νίκος Οικονομίδης έρχεται να προσθέσει έναν ακόμη κρίκο σ' αυτή τη μακριά αλυσίδα της μουσικής παράδοσης του Αρχιπελάγους, με μια σειρά από "καινούργια" νησιώτικα τραγούδια που όμως πατάνε στέρεα στα παραδοσιακά χνάρια. Ένα άκουσμα καινούργιο αλλά και ταυτόχρονα οικείο, σαν ένα νέο μέλος σε μια παλαιά μεγάλη οικογένεια, σαν λειτουργία και πανηγύρι καλοκαιρινό σε κάποιο από τα ολόλευκα νησιώτικα εξωκλήσια. Ακούστε το τραγούδι του, καθαρό και σεμνό χωρίς άσχετες και περιττές "τσαλκάντζες". Ακούστε το λαγούτο του, ρυθμικό κι απέριττο να κανοναρχεί σαν ισοκράτης. Και, πάνω απ' όλα, ακούστε αυτή τη μοναδική δοξαριά και το πάθος που αναβλύζει απ' το βιολί του (...)."


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε