Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Οι Ρώσοι στηρίζουν τον Ελληνικό τουρισμό

Οι φίλοι λένε ότι στα δύσκολα φαίνονται. Και γιατί το λέμε αυτό, γιατί από ότι φαίνεται από τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος οι Ρώσοι είναι οι καλύτεροι μας «φίλοι» και μας στηρίζουν στα δύσκολα ενισχύοντας εντυπωσιακά τον Ελληνικό τουρισμό.
Τον Αύγουστο αυξήθηκαν οι αφίξεις τον Ρώσων 34,6% και των Αμερικάνων 30,4%
Τα στοιχεία είναι πραγματικά εντυπωσιακά, σύμφωνα λοιπόν με το Ταξιδιωτικό Ισοζύγιο της ΤτΕ (Τράπεζα της Ελλάδος) για την εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση τον Αύγουστο 2012, Ρώσοι και Αμερικάνοι έσπασαν όλα τα κοντέρ, πραγματοποιώντας ρεκόρ αύξησης αφίξεων. Την ίδια ώρα Γερμανοί, Γάλλοι και Άγγλοι μας γύρισαν την πλάτη και προτίμησαν να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε άλλες χώρες.
ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ -ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ
*Οι αφίξεις από τη Ρωσία παρουσίασαν αύξηση +34,6%
*Οι αφίξεις από τις ΗΠΑ παρουσίασαν αύξηση +30,4%
*Οι αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκαν -6,8%
*Οι αφίξεις από την Γερμανία εμφάνισαν μείωση – 3,6%
*Οι αφίξεις από τη Γαλλία εμφάνισαν επίσης μείωση -1,3%
Σχεδόν την ίδια εικόνα παρουσιάζουν τα επίσημα στοιχεία της ΤτΕ και για το διάστημα Ιανουάριος -Αύγουστος 2012, ολόκληρο το οκτάμηνο οι Ρώσοι είναι οι καλύτεροι πελάτες μας στηρίζοντας τον Ελληνικό τουρισμό με αξιοσημείωτη σταθερότητα και ακολουθούν οι Άγγλοι με θετική πορεία αφίξεων.
*Οι αφίξεις από τη Ρωσία παρουσίασαν αύξηση +21,7%
*Οι αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο εμφανίζουν αύξηση +15,9%
*Οι αφίξεις από τις ΗΠΑ καταγράφουν μείωση -19,6%
*Οι αφίξεις από τη Γαλλία εμφανίζουν μείωση – 16,2%
*Οι αφίξεις από τη Γερμανία παρουσίασαν μείωση – 6,2%
Είναι πολύ σημαντικό πάντως να αναφέρουμε ότι τον Αύγουστο του 2012, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 2,9% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε