Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

1260 ceramic studio – μαθήματα κεραμικής

Το εργαστήριο κεραμικής «1260 ceramic studio» στην διασταύρωση Μεγαλοχωρίου – Ακρωτηρίου, μας ενημερώνει οτι ξεκινά νέο κύκλο χειμερινών μαθημάτων κεραμικής για ενηλίκους, αρχάριους ή προχωρημένους.
Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 5 ώρες, μια φορά την εβδομάδα: Σάββατο από τις 11πμ εως 4μμ
Τα τμήματα διαρκούν μέχρι τον Απρίλιο και προσφέρουν βήμα βήμα μια γνωριμία με τα υλικά και τις τεχνικές που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε και να εκφραστούμε με τον πηλό.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860 82423
Facebook : 1260 ceramic studio   www.1260ceramicstudio.com 

Η Μαρίνα Ταλιαδούρου και ο Γιάννης Βλαντωνόπουλος είναι δημιουργοί του 12600Ceramic studio στη Σαντορίνη. Η δουλειά τους εναλλάσσεται ανάμεσα στα μονόπυρα υψηλής θερμοκρασίας (12600C) με σμάλτα από πορσελάνη και στάχτη ελιάς, στα χρηστικά αντικείμενα και το ρακού ( παραδοσιακή τεχνική ψησίματος του 16ου αιώνα στην Ιαπωνία). Στο στυλ της δουλειάς τους διακρίνονται δύο διαφορετικές τάσεις. Από την μία βλέπουμε φιγούρες από παραμυθένιους κόσμους που μπορούν να μας ταξιδέψουν σε εικόνες από την παιδική μας ηλικία και από την άλλη σύγχρονες μοναδικές φόρμες γεμάτες δυναμισμό, αποτελούμενες από καθαρές και επιβλητικές γραμμές.
 Στο εργαστήριο τους έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την διαδικασία δημιουργίας των κεραμικών και να δοκιμάσετε αν θέλετε να συμμετέχετε σε αυτήν. Βρίσκονται στη νότια πλευρά του νησιού, λίγο μετά από το Μεγαλοχώρι, μόλις λίγα μέτρα πριν την διασταύρωση για Ακρωτήρι.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε