Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Η ΡΩΣΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ!

ΗΧΗΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ!
Πάλι...έφαγαν τα μούτρα τους οι νεοταξίτες από τους Ρώσους!
Σε αδιέξοδο κατέληξαν οι συζητήσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα δικαιώματα των νέων σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, η Ρωσία προέβαλε σθεναρή αντίσταση να συμπεριληφθεί - τελευταία στιγμή - το θέμα του «σεξουαλικού προσανατολισμού» στο τελικό κείμενο, ως αιτία διακρίσεων των νέων, προκαλώντας, τη δριμεία αντίδραση των Δυτικών. Στο εν λόγω συνέδριο - που υπήρξε και εκδήλωση «διαμαρτυρίας» για την ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε από τη ρωσική κυβέρνηση στο punk συγκρότημα Pussy Riot - δεν δόθηκε βαρύτητα σε άλλα ‘καυτά’ θέματα που απασχολούν τους νέους της Ευρώπης, όπως το τεράστιο θέμα της ανεργίας, αλλά και η απροθυμία δημιουργίας οικογένειας και συνακόλουθα η υπογεννητικότητα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε έναν δριμύ δημογραφικό χειμώνα, ο οποίος σε συνάρτηση με την ραγδαία αύξηση των μεταναστών στην Γηραιά Ήπειρο, οδηγεί σε πρωτοφανείς αλλαγές σε μία Ευρώπη που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή που ξέρουμε. Παρόλα αυτά όλη η φασαρία έγινε για το «καυτό» θέμα των «δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων».
Η Ρωσία δείχνει πάντως, να μην πτοείται.
Παρακάτω το άρθρο του Sergei Vasilenko για την Pravda./ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένα πρωτοφανές συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάσκεψη σχετικά με την πολιτική για τη νεολαία από τα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η δήλωση σχετικά με τα δικαιώματα της νεολαίας δεν υπεγράφη. Αυτό συνέβη επειδή η Ρωσία αρνήθηκε να υπογράψει το έγγραφο, καθώς τα μέλη των αντιπροσωπειών της Ευρωπαϊκής, ξαφνικά, όρισαν μια νέα παράγραφο, προσπαθώντας να την κάνουν το "κλειδί" σε ολόκληρη τη δήλωση. Το σημείο ήταν σχετικά με «τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ατόμων». Οι Ευρωπαίοι πήραν μια ισχυρή θέση και αρνήθηκαν να συμβιβαστούν.
Η διάσκεψη των υπουργών των χωρών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών της εβδομάδας. Κατά την πρώτη, η διάσκεψη για την πολιτική για τη νεολαία πήγαινε καλά. Οι αρχικές σκέψεις της δήλωσης διανεμήθηκαν σε όλα τα μέλη της εκδήλωσης την πρώτη ημέρα. Η δήλωση περιείχε γενικές διατάξεις σχετικά με τα δικαιώματα των νέων στην πολιτική και την κοινωνική ζωή, καθώς και σχετικά με την απασχόληση και την εκπαίδευση.
Ωστόσο, στο τέλος της πρώτης εργάσιμης ημέρας του συνεδρίου, μια απροσδόκητη πρόταση έγινε. Η (γεννημένη στο Μπουρούντι) Σουηδή υπουργός Nyamko Sabuni, η οποία ασχολείται με τα θέματα της ισότητας των φύλων, καθώς και ο υπουργός Παιδείας της Φλαμανδικής Κοινότητας του Βελγίου για τη νεολαία και τις ίσες ευκαιρίες, Pascal Smet, απαίτησαν να προστεθεί μια παράγραφος στο τελικό κείμενο της δήλωσης που αφορούσε «τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ατόμων». Αυτή η ιδέα βρήκε την υποστήριξη σχεδόν όλων των ξένων αντιπροσώπων.

Η ρωσική πλευρά αρνήθηκε να δεχθεί την προσθήκη και να περάσει το έγγραφο με τη μορφή που προτάθηκε από τους Ευρωπαίους Υπουργούς. Το Υπουργείο Παιδείας (της Ρωσίας) δεν έχει προβεί σε επίσημα σχόλια για την απόφαση. Ωστόσο, ο Alexander Stradze του Τμήματος Εκπαίδευσης (βοηθός του υπουργού για την εκπαίδευση) περιέγραψε τη θέση της Ρωσίας στο Twitter του. Έγραψε ότι η Ρωσία εξέφρασε την αντίθεσή της στη δήλωση της υπουργικής διάσκεψης, επειδή η Ρωσία ουσιαστικά διαφώνησε με τις νέες διατάξεις. Η Ρωσική Ομοσπονδία αντιπροσωπεία πιστεύει ότι το θέμα δεν ταιριάζει στον κατάλογο των καθηκόντων προτεραιότητας για την εφαρμογή της πολιτικής για τη νεολαία, επειδή οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές.
Ο Stradze είπε επίσης ότι η Ρωσία τηρεί όλες τις αρχές της Σύμβασης, σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την απαγόρευση των διακρίσεων σε βάρος σεξουαλικών μειονοτήτων, έτσι ώστε η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί. Οι Ευρωπαίοι υπουργοί αντέδρασαν έντονα στην κίνηση της Ρωσίας και κατηγορηματικά αρνήθηκαν να υπογράψουν τα έγγραφα χωρίς τη νέα παράγραφο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του συνεδρίου, η δήλωση δεν εγκρίθηκε. Η Nyamko Sabuni μίλησε με ένα μάλλον σκληρή τόνο μετά τη συνάντηση, αφού είπε ότι το έγγραφο δεν θα πρέπει να υπογραφεί, εφόσον δεν περιέχει την παράγραφο σχετικά με το απαράδεκτο των διακρίσεων με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Σύμφωνα με την Sabuni, η αποτυχία να εγκριθεί η τελική δήλωση ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που έγινε το εμπόδιο για το Συμβούλιο της Ευρώπης. Το περιστατικό ήταν μια έκπληξη για όλους τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Το συνέδριο αυτό διοργανώνεται κάθε τρία χρόνια, και τελειώνει με την υπογραφή της δήλωσης καθορισμού της πολιτικής για τη νεολαία στις χώρες-μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα επόμενα χρόνια, πριν την εκ νέου πραγματοποίηση του συνεδρίου.
Το προηγούμενο συνέδριο πραγματοποιήθηκε το 2008 στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Το ζήτημα των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων δεν βρισκόταν στην ατζέντα σε μια τόσο επίμονη μορφή. Ίσως ο λόγος είναι ότι ο εμπνευστής αυτών των τροποποιήσεων είναι ο αμφιλεγόμενος Pascal Smet, ο οποίος είναι άτομο με μη παραδοσιακό γενετήσιο προσανατολισμό. Πριν από το συνέδριο, πήρε προσωπικά μέρος στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την LGBT (ομοφυλοφιλική) κοινότητα της Αγίας Πετρούπολης. Ο Pascal δήλωσε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα στη πατρίδα του στο Βέλγιο, μόνο και μόνο επειδή είναι ομοφυλόφιλος.
ΣΧΟΛΙΟ : ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΔΟΞΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ!
Η άρνηση αυτή των Ρώσων να δεχθούν αναφορά στα "δικαιώματα των ομοφυλοφίλων", ενώ η Ευρώπη και ολόκληρος ο πλανήτης ρημάζεται από την ανεργία και τα άλλα μεγάλα προβλήματα των νέων (αλλά αυτό δεν ενοχλεί τα νεοταξικά σκυλιά, αφού προωθούν εν γνώσει τους την ατζέντα της ασυγκράτητης λαθρομετανάστευσης, του πανσεξουαλισμού και της διάλυσης της οικογένειας με την πορνεία και κάθε είδους διαστροφή!), δείχνει πως οι ινστρούκτορες της ανωμαλίας βρήκαν το δάσκαλό τους!!!
Ας τα βλέπουμε αυτά εμείς, που στη χώρα - κοιτίδα της Ορθοδοξίας καταντήσαμε να χαρακτηριζόμαστε "σκοταδιστές", επειδή αντιδρούμε στην προσπάθεια των ανώμαλων να παρουσιάσουν το Θείο Πρόσωπο του Χριστού και τους Αγίους Αποστόλους ως...δικούς τους!
Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ!''

πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε