Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ! ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΜΗ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΣΑΤΙΡΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ) ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ!

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΩΝ», ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!
Μας έχουν ζαλίσει από το πρωϊ με το...σοκ (!!!) που έπαθε η προλετάρια (της Εκάλης) Λιάνα, όταν σατιρική εκπομπή του Σκάι "μιμήθηκε" το χαστούκι που έφαγε τον Ιούνιο, με αποτέλεσμα εκείνη να...κλαίει με λυγμούς και ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΟΝΥΠΕΤΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!
Ελεεινοί και τρισάθλιοι υποκρίταροι, νομίζετε ότι ξεχνάμε τόσο εύκολα; Ή ότι είμαστε ηλίθιοι;
Διευρκινίζουμε καταρχήν πως ούτε υπέρ της συγκεκριμένης πράξης (του χαστουκιού) είμαστε, ούτε θεωρούμε σατιρική μια εκπομπή - αρλούμπα όπως η "συντέλεια" του Σκάι.
Όμως, καθαρματάκια του ΚΚΕ και της "προόδου" γενικότερα, ας θυμηθούμε τι λέγατε όταν ΥΒΡΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ:
«Το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με την προσβολή των θρησκευτικών πεποιθήσεων. Ωστόσο είναι απαράδεκτο, αντιδραστικό και σκοταδιστικό φαινόμενο η δίωξη της σάτιρας, πόσο μάλλον όταν στηλιτεύει τη θρησκοληψία, το διαδεδομένο φαινόμενο εκμετάλλευσης της πίστης και την εξαπάτηση των θρησκευόμενων».
ΑΡΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ!!!
Συμφωνείτε μ' αυτό, "σύντροφοι";
Αποφασίστε: Ή θα συνιστά "απαράδεκτο, αντιδραστικό και σκοταδιστικό φαινόμενο" η δίωξη ΚΑΘΕ ΣΑΤΙΡΑΣ, είτε όχι!
Δεν μπορείτε όποτε γουστάρετε να υβρίζετε ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ κι όποτε πάλι θέλετε να μυξοκλαίγεστε επειδή τόλμησαν (!!!) να σατιρίσουν κάποιον δικό σας!
Για να μην μιλήσουμε και για τις αισχρότητες που διαπράττονται στο πορνο - θέατρο με το «Corpus Christi»!
Βρωμεροί Φαρισαίοι "ελευθεριακοί", "φωταδιστές" και "σατιριστές χωρίς όρια", ξεβρακωθήκατε για τα καλά μόνοι σας, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!
Όσο για τα τσουτσέκια τους δημοσιογραφίσκους, που κατάπιαν τη γλώσσα τους μπροστά στην "μεγίστη προσβολή" (!!!) διακωμώδησης της Λιάνας, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ;
Τους ευχόμαστε περαστικά και να...προσέχουν μην γλυστρίσουν από τις πολλές κωλοτούμπες! 
    πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε