Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Από σήμερα μπορούν να μας πουλάνε και επισήμως, τα σκουπίδια τους

Ξεκινάει από σήμερα  η διάθεση ληγμένων τροφίμων στα σουπερμάρκετ, καθώς σύμφωνα με αγορανομική νομοθεσία που πέρασαν ..ληγμένα μυαλά,  η διάθεση τροφίμων περασμένης διατηρησιμότητας, πλέον επιτρέπεται, ενώ τα τρόφιμα θα πωλούνται μέχρι και στο 1/3 της αρχικής τους τιμής.
Αυτό σημαίνει ότι τρως «αέρα κοπανιστό», σημαίνει την μετεξέλιξη των χημικών συντηρητικών, σε τι; σε τοξικό εμπλουτισμό!
Για άλλη μια φορά οι δήθεν εκπρόσωποί μας στο κοινοβούλιο, δήθεν  χτυπούν την ακρίβεια.
        Θέλουν ο καταναλωτής, να επιτρέπεται να  αγοράζει και με τον νόμο, ληγμένα προϊόντα, για να μπορεί να τα φτάσει με το χαρατσωμένο πορτοφόλι του.
       Πρόκειται για ολέθριο σφάλμα, της γερμανοτσολιάδικης  Αντιπροσωπείας και μερίδας του επιχειρηματικού κόσμου, κατά της Υγείας μας και του Συστήματος Υγείας της χώρας.
        Τα προσχήματα περί πίεσης και  πτώσης των τιμών είναι παραμύθι.
Προς τι αυτή η κοντόφθαλμη σκέψη.
Το ζήτησε η Τρόικα ; Αφήστε την Τρόικα να ζητά, δώστε σε αυτήν τα ληγμένα, να κοπεί η δράση και επιθετικότητά της!
Οι Έλληνες καταναλωτές - ψηφοφόροι  δεν ψήφισαν Τρόικα, ψήφισαν Ελληνικό Κοινοβούλιο, για τους Έλληνες και όχι για τους φονιάδες τοκογλύφους και τις αγορές. Δεν είναι όλα αγοραία.
πηγή:Ίχνος

H απάντηση του Υπουργείου ΥπΑνάπτυξης για τα "ληγμένα" προϊόντα
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε