Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Forbes: "Η Ελλάδα, μια πανέμορφη σειρήνα που αξίζει να επισκεφθεί κανείς"

 ImageΠαρά το γεγονός ότι τα διεθνή ΜΜΕ εστιάζουν στα μελανά σημεία της χώρας μας, κυρίως λόγω των δυσμενών οικονομικών εξελίξεων, κάποια μέσα προτιμούν να προβάλλουν την ομορφιά της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα το περιοδικό Forbes επέλεξε να προβάλει τις καλές πλευρές της Ελλάδας και προτείνει στους αναγνώστες του να έρθουν για διακοπές.

Το άρθρο του περιοδικού έχει τίτλο: «Έξι μέρη της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφθείτε αυτό το φθινόπωρο». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης στην εισαγωγή, «στην Ελλάδα οι πολίτες κατεβαίνουν συχνά στους δρόμους και συζητούν συνεχώς για την κρίση, χρησιμοποιώντας δυσοίωνες εκφράσεις, ωστόσο, μακριά από τις μεγάλες πόλεις, η χώρα παραμένει ανοιχτή στον τουρισμό, μια πανέμορφη σειρήνα που αξίζει και επισκεφθεί κανείς αυτό το φθινόπωρο».

Τα μέρη που προτείνει το περιοδικό είναι η Σαντορίνη, η Νάξος, η Ιθάκη, οι Σπέτσες, η Σχοινούσα και το – αγαπημένο πλέον «στέκι» των διάσημων – Costa Navarino.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε