Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

Γράφει ο Μάκης  Βραχιολίδης
 
Ο Ελληνικός λαός, αποκαμωμένος και εξαντλημένος από όλους όσους τον έφτασαν ως εδώ, φαίνεται να έχει χάσει από την ψυχή του την σπίθα που θα ανάψει την φλόγα της αντίστασης και της μάχης, για την εκδίωξη των κατακτητών του. Οι Γερμαναράδες έχουν βάλει γερά το πόδι τους με την αμέριστη, πρόθυμη βοήθεια των δωσιλόγων πολιτικών. Η κυβέρνηση Παπανδρέου με τα στελέχη της (Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος κ.α.), ο τραπεζίτης Παπαδήμος και σήμερα ο αρχιψεύτης Σαμαράς με τους Βενιζέλο-Κουβέλη, μπήγουν μέρα με την μέρα τα βέλη της Μέρκελ στο στήθος κάθε Έλληνα. Ο λαός δεν είναι μόνο οργισμένος και αγανακτισμένος με τα πολιτικά σκύβαλα-προδότες του.
Ο λαός έχει προσωπικές ενοχές γι' αυτούς που ψήφισε και τους έχει αναδείξει διαχειριστές της τύχης του! Επί τόσα χρόνια ψηφίζει τους ίδιους και τους ίδιους και πάλι στα ίδια ...πολιτικά σκατά πέφτει. Νιώθει συνυπεύθυνος.
Μέσα σε αυτή την λάσπη που υπάρχει γύρω του, ο Έλληνας νιώθει πως φταίει κι ο ίδιος που δεν μπορεί να απαλλαγεί από αυτή. Γι' αυτό παραμένει μέσα στην αδράνεια.
Αυτή την ώρα ο Αρχιεπίσκοπος οφείλει να βγει μπροστά. Να σηκώσει το λάβαρο της αντίστασης και του αγώνα για την νέα ελληνική επανάσταση.
Μακαριώτατε, η Πατρίδα και η Ορθοδοξία κινδυνεύουν όσο ποτέ. Οι πολιτικοί πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του λαού και οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή. Σήμερα, παραδίδουν τον τόπο στους εχθρούς και ξεπουλούν την δημόσια περιουσία στους τοκογλύφους της Μέρκελ. Η εισβολή που υφίσταται ο τόπος από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες έχει στόχο να ισλαμοποιήσει την χώρα μας. Οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν να απελευθερωθούν από τους Μωαμεθανούς και σήμερα ο τόπος αυτός βιώνει μια δεύτερη κατάκτηση από το Ισλάμ.
Σήμερα όσο ποτέ, ο λαός που μοιάζει υπνωτισμένος, θέλει έναν ηγέτη. Πραγματικό ηγέτη, πατριώτη, ελληνορθόδοξο. Οφείλετε λοιπόν Μακαριώτατε να βγείτε μπροστά. Να θυμίσετε τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, τον Γρηγόριο Ε', τον Παπαφλέσσα, τον Αθανάσιο Διάκο και τόσους άλλους ιεράρχες και ιερείς μας!
Το χρωστάτε στο γένος μας, στις επερχόμενες γενιές, στην πίστη μας. Δείτε τις εκκλησιές που κάθε Κυριακή βρίθουν από πλήθος κόσμου. Είναι σαν να σας το ζητάει ο κόσμος Μακαριώτατε. Καλό το φιλανθρωπικό έργο σας, αλλά δεν αρκεί πια. Το σχέδιο των εχθρών είναι τόσο μεγάλο, ώστε σύντομα θα στερέψουν και οι δυνάμεις σας. Οι εχθροί θέλουν την υποδούλωση και εξαφάνιση της Ορθοδοξίας μας.
Βγείτε μπροστά Αρχιεπίσκοπε και συνεγείρετε τα πλήθη!

πηγή:makeleio
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε