Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

διάττοντας ή αυγερινός;

Γράφει ο παπα-Ηλίας
Πρόκειται για παραμύθι, για παραμυθία ή για όντως συγκλονιστική αλήθεια;

Η απορία είναι σχετική με ένα κυριολεκτικά απίστευτο βίντεο  Που όμως φαίνεται αξιόπιστο!

Ο Ελληνοαμερικανός, Μανώλης Λαμπράκης, Λασιθιώτης την καταγωγή, γιατρός το επάγγελμα και Πρόεδρος της Οργάνωσης End National Debt (=να τελειώνουμε με το εθνικό χρέος) δίνει συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι «Creta». Και λέει απίστευτα πράγματα:

Λέει πως ο, επίσης, Ελληνοαμερικανός Αρτέμης Σόρας, διαθέτει το ποσό, το οποίο μπορεί να υπερκαλύψει το χρέος, που σκηνοθέτησαν σε βάρος της πατρίδας μας οι τοκογλύφοι.

Και βέβαια θα ήταν αστείο να εμπιστευτούν το ποσό αυτό στα χέρια των ψευταράδων και κλεφταράδων πολιτικών.

Θα ήταν τελείως παράλογο «να βάλουν τους λύκους πιστικούς και τους σκύλους τυροκόμους».

Όπως κάνουμε εμείς εδώ και δεκάδες χρόνια. Κολλημένοι στον πυθμένα της ανίατης ηλιθιότητάς μας….

Θα παρακάμψουμε την κυβέρνηση, λέει ο κ. Λαμπράκης.
 
Και θα έρθουμε σε απευθείας επικοινωνία με το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την ΕΕ. Για να τακτοποιήσουμε έτσι το θέμα…

Δεν φαίνεται απίστευτο;

Και όμως ο κ. Λαμπράκης δεν θύμιζε σε τίποτε τους κενολόγους και ανοητολόγους πολιτικούς, που παρλάρουν αλλοπρόσαλλα και ξεδιάντροπα στη Βουλή και τα τηλεοπτικά κανάλια.
Αντίθετα φαινόταν πολύ σοβαρός, έντιμος και απόλυτα ειλικρινής άνθρωπος.

Και μπαίνει το ερώτημα:

Οι δολοφόνοι, που σχεδίασαν τη διάλυση της Ελλάδας και την εξόντωση των Ελλήνων θα τους αφήσουν, άραγε, να πραγματοποιήσουν το σωτήριο για την πατρίδα μας εγχείρημά τους;

Γιατί αυτό, που ενδιαφέρει, πρώτιστα, τους τοκογλύφους και τους κανίβαλους του ΣΙΩΝ-ΝΑΤΟ δεν είναι τα κάποια-γι’ αυτούς- ψωροδισεκατομμύρια, τα οποία, με βάση τη σκηνοθεσία τους, δήθεν, χρωστάμε.

Είναι το φιλέτο, που λέγεται Ελλάδα, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά, τον πλούτο της και τη στρατηγική της θέση.

Που θέλουν να την αρπάξουν και να την κάμουν υποχείριό τους. Κι εμάς, όσοι απομείνουμε, ύστερα απ’ τη δολοφονική τους εκκαθάριση,να μας έχουν σκλάβους. «Του κλώτσου και του μπάτσου»!…

Κι ακόμη είναι η μεγάλη μας πολιτισμική κληρονομιά και ο απαράμιλλος πνευματικός μας πλούτος. Που με νύχια και με δόντια αγωνίζονται να υποσκάψουν και να υπονομεύσουν και να ιδιοποιηθούν.

Όπως έκαμαν και με τα γλυπτά μας. Οι αιωνίως τρισβάρβαροι-ανατολικοί και δυτικοί- εχθροί και «σύμμαχοί» μας.

Είναι ποτέ δυνατόν τώρα, που έχουν μπήξει τα γαμψά τους νύχια στο σώμα μας και τα σουβλερά τους δόντια στο λαιμό μας να εγκαταλείψουν το περιπόθητο θύμα τους!

Είναι ποτέ δυνατόν ν’ αφήσουν το προαιώνιο όνειρό τους μετέωρο και απραγματοποίητο!

Αλλά ας πιστέψουμε ότι, το απίστευτο για μας και δυνατό να υλοποιηθεί για τον κ. Λαμπράκη και τους υπόλοιπους-δυνάμει-ευεργέτες μας όνειρο, θα γίνει πραγματικότητα…

Ποια όμως θα είναι η συνέχεια;

Αν παραμείνουμε στα νύχια των σημερινών αρπακτικών ορνέων δεν θα ξαναστήσουν καινούργιες παγίδες και καινούργιες απάτες, σε βάρος μας; Προκειμένου να μας ξαναβάλουν κάτω απ’ το ζυγό των τοκογλύφων…
Και να συμπήξουν καινούργιες κομπίνες, με καινούργιες μίζες, για λογαριασμό τους!

Γι’ αυτό οι οικονομικοί ευεργέτες της πατρίδας μας πρέπει, παράλληλα με το οικονομικό ξεσκλάβωμα, να φροντίσουν και για το πολιτικό και το πνευματικό μας ξεσκλάβωμα.


Να πετάξουν όλο αυτό το πολιτικό σαβουρολόι στον Καιάδα και το σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Μια για πάντα και συλλήβδην. Ν’ απαλλαγούμε διαπαντός απ’ τη χολέρα αυτή και την πανούκλα.
Και να μην ξαναϊδούμε τις αποκρουστικές τους φάτσες στα ΜΜΕ και ακούσουμε τις ανυπόφορα αναγουλιαστικές τους μπουρδολογίες.

Για να πάρουν, επιτέλους, την ευθύνη της χώρας στα χέρια τους άνθρωποι που διαθέτουν εντιμότητα και ξέρουν από νοικοκυριό.

Και, γιατί όχι πρώτοι και καλύτεροι, οι ευεργέτες και σωτήρες της πατρίδας μας!

«Για να αναχαιτισθεί η καταστροφή και η κατηφόρα, που έχει πάρει η ελληνική επικράτεια»:
Όπως χαρακτηριστικά και επιγραμματικά είπε ο κ. Μανώλης Λαμπράκης!…



 Δείτε το βίντεο : 
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε