Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ

biennale-santorinis.jpgΗ Μπιεννάλε Σαντορίνης προκηρύσσει παγκόσμιο διαγωνισμό αφίσας με τίτλο "Σχεδίασε μια Ευχή για την Ελλάδα" στα πλαίσια του παράλληλου προγράμματός της για το 2013.Στόχος τους διαγωνισμού είναι φιλλέλληνες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να συμβάλλουν στην στήριξη του ονόματος της Ελλάδας στο εξωτερικό. θεωρώντας ουσιώδες το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες μπορούν να διαδραματίσουν μεγάλο και σημαντικό ρόλο ως προς το θέμα της εικόνας της Ελλάδας στο κόσμο, προσκαλούμε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να συμβάλλουν "Σχεδιάζοντας μια Ευχή για Ελλάδα!" η οποία θα ταξιδέψει σε 24 μεγάλες πόλεις.
ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Οι εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα από τις 10 Ιαν 2013 έως τις 10 Μαρ 2013 στις παρακάτω πόλεις: Τόκυο, Σεούλ, Βομβάη, Καλκούτα, Ρίο ντε Τζανέιρο, Σάο Πάολο, Μπουένος Άϊρες, Σανγκάη, Πεκίνο, Σίδνεϊ, Μελβούνρη, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Τορόντο, Μόντρεαλ, Λονδίνο, Βερολίνο, Μόσχα, Παρίσι, Μιλάνο, Ρώμη, Μαδρίτη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Ενώ από τις 20 Απριλίου 2013 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2013 η έκθεση θα μεταφερθεί στον Πύργο της Σαντορίνης!  
 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η περίοδος συμμετοχών ανοίγει στις 14 Αυγούστου 2012 και λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, με κόστος εγγραφής τα 40€. Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να κατεβάσουν το ηλεκτρονικό δείγμα (pdf template) από το website της Μπιεννάλε Σαντορίνης και αφού σχεδιάσουν την "Ευχή" τους θα πρέπει να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: reg@santorinibiennale.gr
Μέγεθος αφίσας: Α2, Tελικό αρχείο: Pdf (curves) & CMYK, χωρίς cropmarks.
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Η Μπιεννάλε της Σαντορίνης θα τυπώσει 25 αφίσες για το κάθε έργο τις οποίες θα διανέμει στις ατίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού προς έκθεση. Η λίστα με τις συμμετέχουσες γκαλερί θ' ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της περιόδου εγγραφών.
 
 
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε