Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

η Μαρίζα Κωχ σε μια βραδιά "του φεγγαριού και του έρωτα"

Σύμφωνα με πρόσκληση της ΚΑ΄ Εφορείας Προϊστορικών - Κλασικών Αρχαιοτήτων,  στις 31 Αυγούστου, την βραδιά της δεύτερης πανσελήνου του Αυγούστου, θα είναι ανοικτός ο Αρχαιολογικός Χώρος Ακρωτηρίου Θήρας, από τις 21:00 έως τις 24:00 όπου τη βραδιά θα μοιραστεί με Σαντορινιούς, Έλληνες και ξένους επισκέπτες η Μαρίζα Κωχ.


Η Μαρίζα Κωχ έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα από κοινού με τον μεγάλο τζαζίστα Βασίλη Ρακόπουλο και τους εξαιρετικούς σολίστες Θωμά Δρόσο (κλαρίνο), Ηλία Βαμβακούση (ούτι, τραγούδι) και Τζένη Ντούρου (κρουστά).
Η Φάτα Μοργκάνα μέσα από το ατέρμονο ταξίδι της μας χαρίζει ακόμη έναν αντικατοπτρισμό της αρχαίας Σαντορίνης! Ακόμα θα τραγουδήσει η Μαργαρίτα Καραμολέγκου. Η βραδιά θα ξεκινήσει με το «Χάρτινο το Φεγγαράκι» του Μάνου Χατζιδάκι που θα τραγουδήσει η Μαρίζα Κωχ συνοδευόμενη από τη χορωδία του Βουρβούλου «Άγιος Ευστράτιος».
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε