Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Εκδήλωση αφιερωμένη στο Νίκο Ξυλούρη

xilouris.jpgΑπό το Ρέθυμνο μας έρχονται και φέτος στη Σαντορίνη οι 20 αριστουργηματικές ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ζωντανεύοντας μνήμες με την ερμηνεία των τραγουδιών του Ανωγιανού Ψαρονίκου ΄ΝΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ. Ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα στον Αρχάγγελο της Κρήτης που χάραξε με τις ερμηνείες του την μουσική αλλά και την πολιτική ιστορία της Ελλάδας, φέρνουν με σεβασμό μαζί τους οι ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ στην φετεινή μουσική τους παράσταση. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Κρητών Θήρας την Τετάρτη 22 Αυγούστου 20:30 στον Πύργο και την Πέμπτη 23 Αυγούστου 20:30 στην Κεντρική πλατεία των Φηρών.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε