Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...

...ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!
Ο γνωστός Αλαφούζος. Εκεί που έβγαζε τον ΣΥΡΙΖΑ με 6 μονάδες μπροστά μια εβδομάδα πριν τις εκλογές(!) και εκεί που εμφάνιζε μέχρι τις 8.30 το βράδυ της Κυριακής των εκλογών τον Αλέξη πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα με...
διαφορά ενώ είχε ξεκινήσει η ροή των επίσημων αποτελεσμάτων από το ΥΠΕΣ(!), εντελώς ξαφνικά έβγαλε νέα δημοσκόπηση της Public Issue το Σάββατο που εμφανίζει τον Τσίπρα και το κόμμα του πεσμένος με αναγωγή περίπου κατά δέκα μονάδες! Τι έγινε ακριβώς; Δεν του βγήκαν τα κουκιά και το γύρισε στο θάψιμο, λένε οι πηγές μας. Μιλάμε για έμπιστο... φίλο! Όπου φυσάει ο άνεμος! 

πηγή:Φίμοτρο
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε