Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟΝ "ΣΥΡΙΖΑ"!


Γράφει ο  Παναγιώτης Τελεβάντος

Διαβάζουμε στο Αγιορειτικό Βήμα :
“Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν από την πρώτη μέρα εισόδου τους στο Κοινοβούλιο το στίγμα τους ως αξιωματική αντιπολίτευση.
Ζήτησαν από τους υπαλλήλους της βουλής να αποσύρουν από τα γραφεία τους τις γκραβούρες που εικονίζουν Ελληνορθόδοξους ναούς.
Πιθανότατα θα ήθελαν να κρεμάσουν πορτραίτα του Στάλιν, του Μάο ή του Τρότσκι, αλλά σίγουρα θα υπήρχε διαφωνία για τον ποιον θα κρεμάσουν πιο ψηλά...!!!”
Αυτά να τα βλέπουν όσοι εκ των “ευσεβών και ορθοδόξων χριστιανών” ψήφισαν με τρόπο που θα υποβοηθούσε τον “Σύριζα” να γίνει κυβέρνηση.

Είτε επειδή έδωσαν την ψήφο τους στο κόμμα της εγνωσμένης εθνομειοδοσίας και της συνεπούς εκκλησιομαχίας, είτε επειδή ψήφισαν κομματίδια που δεν είχαν ούτε ένα τοις χιλίοις πιθανότητα να μπούν στη Βουλή, είτε άλλα κόμματα που έδειχναν προθυμία να συνεργαστούν με τον “Σύριζα” για να σχηματίσει κυβέρνηση, είτε κόμματα τα οποία δεν θέλουν συνεργασία με κανένα.
Ετσι, αφού η "Νέα Δημοκρατία" δεν μπόρεσε να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, η συγκρότηση κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ κατέστη μονόδρομος.
Γι’ αυτό ας μην κλαυθμηρίζουν με κροκοδείλια δάκρυα για τη συνεργασία της με τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ όσοι βοήθησαν την μη αυτοδυναμία της "Νέας Δημοκρατίας". Δεν πείθουν κανένα αυτού του είδους τα δάκρυα.
Αλλά μάθαμε και κάτι άλλο πρόσφατα για τον κ. Τσίπρα: “Σύντροφο” έχει ο επίδοξος πρωθυπουργός - όχι σύζυγο - καθότι δεν καταδέχτηκε να κάνει γάμο.!!!
Ακουέτωσαν ταύτα όσοι “ευσεβείς και ορθόδοξοι χριστιανοί” είναι ακόμη κατηφείς επειδή δεν σχηματίστηκε "αντιμνημονιακή" (ω! της αφελείας το μέγεθος!) κυβέρνηση με κύριο κορμό τον “Σύριζα”.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε