Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!Για να μην μαθαίνουν τα παιδιά πως ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ αποικήθηκε από Έλληνες!

Χάρτες όπως ο παραπάνω ενοχλούσαν κι έτσι αφαιρέθηκαν από τα "σύγχρονα" βιβλία "Ιστορίας"...!
Δεν έχει όριο πλεον ο αφελληνισμός του Υπουργείου παιδείας στα εγχειρίδια του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου... Συγκεκριμένα στα βιβλία της ιστορίας έχουν αφαιρεθεί οι χάρτες των Ελληνικών αποικισμών της κλασσικής εποχής στις περιοχές της Μεσογείου, Ευξείνου Πόντου και Βαλκανίων με αποτέλεσμα ο Ελληνικός κόσμος εκείνης της εποχής, αντί να φαίνεται ως μια κραταιά αυτοκρατορία φαντάζει πλεον ως μια κουκίδα στα μάτια των μαθητών!!!

Για ποιόν λόγο και απο ποιούς όμως επιτελείται αυτή η σταδιακή αποξήλωση της ιστορίας μας;


Μήπως προσπαθούν κάποιοι κύκλοι να σταματήσουν να καλλιεργούν στο υποσυνείδητο των μαθητών τη μεγαλειώδη κληρονομιά του Ελληνισμού και να την αντικαταστήσουν με μιζέρια και ηττοπάθεια;ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΜΑΘΟΥΝ" ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ;

Όσο και να δηλητηριάζετε όμως τις ευαίσθητες παιδικές ψυχούλες, ΝΕΝΕΚΟΙ, η Ιστορία έχει γραφτεί και δεν σβήνεται ούτε αποκρύπτεται!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εποίκησαν σχεδόν ολόκληρη τη Μεσόγειο σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική!!!
Ούτε οι "πολιτισμένοι" Τούρκοι, ούτε οι "φίλοι" μας οι Αλβανοί έκαναν κάτι τέτοιο!
ΞΥΔΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ...ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Α - ΠΑΙΔΕΙΑΣ! 

πηγή:Ελλάς Ορθοδοξία 
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε