Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!Πού κατάντησες, νεοέλληνα...!

Πανδαιμόνιο επικρατεί στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, καθώς ολοένα και περισσότεροι πολίτες σπεύδουν να προμηθευτούν τους αναγκαίους αποκωδικοποιητές προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να δουν τηλεόραση και μετά την μετάβαση από το αναλογικό στο ψηφιακό σήμα.
Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή έχει «πανικοβάλει» τους πολίτες οι οποίοι ανησυχούν μήπως δεν δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους προγράμματα και έτσι αναγκάζονται να πληρώσουν.
Από την Παρασκευή το πρωί οι παλαιές τηλεοράσεις βγαίνουν πρακτικά εκτός λειτουργίας αφού το αναλογικό σήμα των ιδιωτικών καναλιών στον Υμηττό θα «κλείσει» και στο εξής οι εκπομπές θα γίνονται μόνο με ψηφιακό σήμα.
Έτσι οι πολίτες θα πρέπει να αγοράσουν ένα αποκωδικοποιητή για κάθε συσκευή τηλεόρασης που διαθέτουν σε περίπτωση που αυτή είναι παλαιάς τεχνολογίας και δεν ανταποκρίνεται στις νέες ψηφιακές απαιτήσεις. Το κόστος του οποίου ξεκινά από τα 25 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 60 ευρώ.

ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ (!!!) ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ;
ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ; ΟΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" ΠΟΡΝΟΣΕΙΡΕΣ; ΤΑ ΠΡΩΪΝΑΔΙΚΑ; ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ;
Δεν τα πετάτε καλύτερα τα χαζόκουτα να ηρεμήσετε;;;
Ανοίξτε κανένα βιβλίο, μπείτε στο Διαδίκτυο σε επιλεγμένες σελίδες, μιλήστε με τους συνανθρώπους σας που είναι μόνοι...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ να περάσετε ωραία και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας!
ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΟΝΤΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε