Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Το μόνο που παρέλειψε να πει: "Θέλω να είμαι ο πρώτος που θα πάρω την Κάρτα του Πολίτη"σχόλιο ID-ont
Αυτό το πράγμα είναι σαν την Λερναία  Ύδρα: Φεύγει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιάννης Ραγκούσης και οι λοιποί οραματιστές της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Ηλεκτρονικής Φυλακής και δεκάδες άλλοι ομοϊδεάτες τους και ακόμη πιο πρόθυμοι ξεφυτρώνουν στα Υπουργεία.

Έχουν βαλθεί όλοι τους και όταν λέμε όλοι τους, εννoούμε ΟΛΟΙ τους, να τσιπάρουν τον Ελληνικό λαό, ξεκινώντας πρώτα με το προκαταρκτικό στάδιο της Κάρτας του Πολίτη ή Ηλεκτρονικής Ταυτότητας και με την βοήθεια των Γερμανών...

  Συνδρομή της Task Force στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ζήτησε ο Γ.Βρούτσης

Με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, συναντήθηκε ο επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράιχενμπαχ συνεχίζοντας τις επαφές του με τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης.

Ο κ. Βρούτσης ζήτησε τη συνδρομή της Task Force, για την υλοποίηση τεσσάρων δράσεων στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και αφορούν στην πάταξη της εισφοροδιαφυγής και την ενίσχυση των πόρων.


Οι τέσσερις προτεραιότητες αφορούν:


  • στην ενοποίηση του Εθνικού Μητρώου Συντάξεων και Ασφάλισης
  • στην ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης
  • στην ομογενοποίηση των ηλεκτρονικών συστημάτων των Ταμείων
  • στην ενίσχυση του μηχανισμού είσπραξης εισφορών
Το υπουργείο Εργασίας εκτιμά ότι η ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης θα οδηγήσει στην εξοικονόμηση σημαντικών πόρων και η ενιαία λογιστική απεικόνιση των οικονομικών των Ταμείων που θα διευκολύνει, ώστε οι μελλοντικές παρεμβάσεις να είναι στοχευμένες και περισσότερο αποτελεσματικές.

Ο κ. Ράιχενμπαχ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποφασιστικότητα, όπως είπε, του υπουργού Εργασίας να προχωρήσει σε αλλαγές στους τομείς της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.


Δεσμεύτηκε επίσης, ότι η Task Force, θα παράσχει υποστήριξη και τεχνική βοήθεια, ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα, ενώ τόνισε ότι τα θέματα της ασφάλισης και της εργασίας αποτελούν προτεραιότητες για την ελληνική κοινωνία.


http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231203542

 ΒΡΟΥΤΣΗΣ: 

ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

(εννοεί Ηλεκτρονική Φυλακή) 

σχόλιο ID-ont: Νέα Δημοκρατία: νέα κυβέρνηση, με νέα ορμή αλλά και με παλαιό όραμα: το όραμα του Γιώργου Παπανδρέου, εκφρασμένο από νέα στόματα :

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε