Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ο «Οδυσεβάχ» στην κάναβα Ρούσσου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η μουσική του παρέα, στις 2 Αυγούστου στην Σαντορίνη

Η θεατρική παράσταση «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου θα παρουσιαστεί για μία και μοναδική παράσταση στο θέατρο της «Κάναβα Ρούσσος» στην Επισκοπή Γωνιάς, την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 21.15.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο εμφανίζεται ο Πάνος Βλάχος, η μουσική της παράστασης είναι του Διονύση Σαβόπουλου ενω η σκηνοθεσία ανήκει στον Κώστα Γάκη.
Το «Θέατρο του Βορρά» ανοίγει τα πανιά του και ο θρυλικός πια Οδυσσεβάχ της Ξένιας Καλογεροπούλου κάνει για πρώτη φορά στην τριαντάχρονη ιστορία του το γύρο της Ελλάδας.
Η παράσταση που έχει μαγέψει εκατομμύρια θεατές, φιλοδοξεί  να παρασύρει μαζί της στο ταξίδι νέους, μικρούς - και όχι μόνο - φίλους της να φάνε μαζί το λωτό…και να ξεχάσουν να μεγαλώσουν.
Η Ξένια Καλογεροπούλου έγραψε την ιστορία του Οδυσσεβάχ από την Ιθαγδάτη που ταξιδεύει ψάχνοντας το Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο. Χρησιμοποιώντας στοιχεία από την «Οδύσσεια», από τις «Χίλιες και μία Νύχτες», και πολλά άλλα αγαπημένα παραμύθια .
Η σκηνή μετατρέπεται σε καράβι και όλοι μαζί σαλπάρουμε για να γνωρίσουμε τον Κύκλωπα Αρχισαλαχάρ, που όταν τραγουδάει η γη ταρακουνιέται, την Λαριζάντ, την πριγκίπισσα που με την ομορφιά της μπορεί να σε βγάλει από το δρόμο, τη μάγισσα Κιρκίλα που πετάει, τους πειρατές, τη γοργόνα, τους λωτοφάγους και άλλους τόσους ήρωες που θα μας κάνουν να αγαπήσουμε το ταξίδι!. Οδηγός μας ο Παραμυθάς , ο πιο αγαπημένος φίλος των παιδιών. Την παράσταση συνοδεύει ζωντανή μουσική με κιθάρα , ακορντεόν και κρουστά.
Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Κώστας Γάκης, ο οποίος  τιμήθηκε με το βραβείο "Δημήτρης Χορν" το 2006 για την ερμηνεία του στην παράσταση "Κατσαρίδα", ενώ τη μουσική υπογράφει ο  Διονύσης  Σαββόπουλος .
Στο ρόλο του Οδυσσεβάχ  ο Πάνος Βλάχος γνωστός από τις αγαπημένες σειρές Βασιλιάδες (Λεωνίδας), Ζωή της Άλλης (Τζώρτζης) κ.α.
Ο Οδυσσεβάχ έχει μεταφραστεί σε 8 γλώσσες και έχει παρουσιαστεί από αρκετούς ξένους θιάσους. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Παναγιώτας Κοκκορού,  η κίνηση του Χρήστου Παπαδόπουλου, η μουσική διδασκαλία  της Μαρίας Δελλή.
Παίζουν: Πάνος Βλάχος, Αβραμίδης Γιώργος, Αντωνίου Σοφία, Καβάλη Αμαλία,  Μπιμπής Κώστας, Σοφολόγης Γιάννης. Ζωντανή μουσική: Χαρά Σαββίδου
Η θεατρική παράσταση «Οδυσσεβάχ» θα βρίσκεται στη Σαντορίνη για μία μοναδική παράσταση  την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 9:15 μ.μ.  Θέατρο ΚΑΝΑΒΑ Ρούσσος στην Επισκοπή-Μέσα Γωνιά .
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945 978340 9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30 -10:00μ.μ.
Η προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 9:15 μ.μ. στο θέατρο ΚΑΝΑΒΑ Ρούσσος στην Επισκοπή-Μέσα Γωνιά,  
γίνεται στα Φηρά στο Βιβλιοπωλείο Βook store and more και στην  ΚΑΝΑΒΑ Ρούσσος στην Επισκοπή-Μέσα Γωνιά .
Τιμή προπώλησης:10€
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος  12€ 
Τηλ. Επικοινωνίας :  6947 70 69 72  


ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η μουσική του παρέα, στις 2 Αυγούστου στην Σαντορίνη 





Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, στο πλαίσιο της φετινής του περιοδείας θα βρεθεί και θα τραγουδήσει στην Σαντορίνη, την Πέμπτη 2 Αυγούστου, μαζί με τους φίλους του Δημήτρη Σταρόβα και Ζηνοβία Αρβανιτίδη.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο οινοποιείο «Κουτσογιαννόπουλου» στις 21.00 με είσοδο 15 ευρώ. 
O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πραγματοποιεί και στην φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία μία δυνατή συνεργασία με καταξιωμένους Ελλήνες και ξένους καλλιτέχνες προσφέροντας εξαιρετικές και αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία σε μια παράσταση που τα έχει όλα…!
Οι περιοδείες στην Ελλάδα πραγματοποιούνται στον απόηχο της μεγάλης συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου στο «Καλλιμάρμαρο», με την συμμετοχή δεκάδων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
Η συναυλία στην Σαντορίνη διοργανώνεται από τον Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης «το Αρκάδι».
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε