Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Εποπτεύοντας τις περιοχές που χτύπησε ο εγκέλαδος στην Ιταλία με mini-drone

ImageΟ ισχυρότατος σεισμός που έπληξε τη Βόρεια Ιταλία στις 20 Μαΐου αλλά και αυτός που ακολούθησε στις 29 Μαίου  έγιναν η αιτία για το θάνατο τουλάχιστον 17 ατόμων, τον τραυματισμό 350 αλλά και της πρόκλησης τεράστιων καταστροφών ειδικότερα στην περιοχή  Emilia Romagna.
Οι Ιταλοί στην προσπάθειά τους να καταγράψουν τόσο τις ζημιές αλλά αι να βοηθηθούν οι αρχές στο έργο ανεύρεσης επιζώντων επιστράτευσαν μέχρι και UAV ή mini-drones όπως αυτό το quadrotor το οποίο κατασκεύασε μια ιταλική εταιρεία η Italdrone και είοναι εφοδιασμένο με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Στο πρώτο βίντεο καταγράφεται η καταστροφή που προκάλεσαν οι δύο ισχυρότατοι σεισμοί όπως επίσης και στο 1:00 του βίντεο αποκαλύπτεται άγνωστος ο οποίος είχε εισχωρήσει σε μια κατεστραμμένη εκκλησία με σκοπό να λεηλατήσει. Εξοικειωμένοι οι παλαιότεροι Σαντορινιοί με τέτοιες εικόνες σημεριζομαστε το πόνο και την αγωνία τους ,άς μην ξεχνάμε ότι και ο τόπος μας ζει, με το αποτέλεσμα των σεισμών και της ηφαιστειακής εικόνας…
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε