Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...

Γράφει η Μαρία Ψαράκη

Η αμερικανική εφημερίδα New York Times εξηγεί σε άρθρο της που πάνε τα χρήματα που μας δανείζει η Τρόικα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους και καταρρίπτοντας ακόμα μια φορά τα επιχειρήματα των κομμάτων που για να...
κερδίσουν ψηφαλάκια και για να τρομοκρατήσουν και να εκβιάσουν τους ψηφοφόρους, ισχυρίζονται ότι, χωρίς τα χρήματα του ευρωπαϊκού πακέτου διάσωσης, η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε στάση πληρωμών και αδυναμία καταβολής μισθών και συντάξεων.
Καλό θα ήταν λοιπόν οι κρατικοί ανευθυνουπεύθυνοι, αντί να χρησιμοποιούν φτηνά κόλπα παραπλάνησης των ψηφοφόρων να πουν την αλήθεια που δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι τα χρήματα που λαμβάνουμε από τους δανειστές μας δεν διοχετεύονται στις εσωτερικές λειτουργικές μας ανάγκες, αλλά επιστρέφουν, σχεδόν στο σύνολο τους, στην Τρόικα για να εξοφλούμε το χρέος μας σε αυτήν. Με δυο λόγια, η Τρόικα μας δανείζει για να εξοφλούμε τους τόκους της οφειλής μας σε αυτήν. Πληρώνοντας μας δηλαδή, πληρώνει τον εαυτό της και μόνο. Άρα, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά εκ του πονηρού... 

πηγή:Φίμοτρο
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε