Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ"; ΕΣΥ;


Γράφει ο Παναγιώτης Τελεβάντος

Να συγχαρούμε θερμά τον ευσεβή χριστιανό, αληθινό πατριώτη και έγκυρο αναλυτή κ. Κωνσταντίνο Χολέβα για την αρθρογραφία του αναφορικά με τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει η πατρίδα μας από την σχεδόν βέβαιη κατάληψη της εξουσίας από τους εκκλησιομάχους και τους εθνομηδενιστές του “Σύριζα”.
Οι δυνάμεις που είναι συνασπισμένες στις "συνιστώσες" του “Σύριζα” υπήρξαν πρωτοπόρες στην εμπέδωση της Εκκλησιομαχίας και του εθνομηδενισμού για δεκαετίες στην πατρίδα μας.
Είναι οι άνθρωποι που ζητούν την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, που θέλουν να αποκαθηλώσουν τις εικόνες από τα σχολεία και τα δημόσια κτίρια, που μεθοδεύουν τον εξοστρακισμό των θρησκευτικών από την παιδεία, που επιζητούν τον χωρισμό της Εκκλησίας από την Πολιτεία, που θέλουν να αρπάξουν τα απομεινάρια της εκκλησιαστικής περιουσίας για να μην μπορεί η Εκκλησία να επιτελεί το φιλανθρωπικό και άλλο έργο Της.
Είναι οι άνθρωποι που επιχειρηματολογούσαν υπέρ του σχεδίου Ανάν, που αναγνωρίζουν Τουρκική μειονότητα στη Θράκη, που πανηγυρίζουν στα Σκόπια με τους όσους επιβουλεύονται την ελληνικό χαρακτήρα της Μακεδονίας, που θέλουν να μειώσουν τους εξοπλισμούς, την ώρα που η Τουρκία μας απαγορεύει την ανακήρυξη της ΑΟΖ, μας εμποδίζει να επεκτείνουμε την αιγιαλίτιδα ζώνη μας σύμφωνα με τον Διεθνές Δίκαιο, προχώρησε στο σχέδιο Β΄στην Κύπρο αφού εξασφάλισε όλες τις παραχωρήσεις από τον κ. Χριστόφια χωρίς να δώσει τίποτα ως αντάλλαγμα και μεθοδεύει την Κοσσοβοποίηση της Θράκης μας.
Δεν θα έχουμε ευθύνη απέναντι στο Θεό αν αυτοί οι άνθρωποι καταλάβουν την εξουσία με την “τιμία” ψήφο μας, με την “τιμία” αποχή μας και με την υπερψήφιση λιλλιπούτειων κομμάτων που αποκλείεται να μπουν στη Βουλή και έτσι το πρώτο κόμμα σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο καρπούται την ψήφο μας;
Παραθέτουμε στη συνέχεια το περισπούδαστο άρθρο του κ. Χολέβα που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.
*****
ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;
Του Κωνσταντίνου Χολέβα
=================
Ώστε έτσι, λοιπόν! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλάφας προτείνει να κοπούν όλες οι δαπάνες για εξοπλισμούς και να αφήσουμε την Εθνική μας Άμυνα στην τύχη της. «Θα το ρισκάρουμε», δηλαδή αν μείνουμε άοπλοι και απαράσκευοι απέναντι σε μία Τουρκία που εξοπλίζεται συστηματικά και σχεδιάζει κακά εναντίον μας, μας λέει το στέλεχος αυτό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Βέβαια αφού κάποιοι σφύριξαν στον κ. Τσίπρα ότι έγινε σοβαρό ολίσθημα εθνικών και διεθνών διαστάσεων, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε με τις διάφορες συνιστώσες και αφού έβγαλε συμπέρασμα – αν κατόρθωσε να βγάλει - έσπευσε να επισκεφθεί το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης για να αλλάξει το κλίμα. Οι δηλώσεις Μπαλάφα δεν ανακλήθηκαν ούτε υπήρξε επίσημη κομματική διάψευσή τους. Απλώς οι κ. κ. Τσίπρας και Γλέζος μαζί με την κυρία Δούρου κατέφυγαν σε ανέξοδα λογίδρια κατά του κακού συστήματος παραγγελίας των εξοπλιστικών συστημάτων.
Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων απορεί και εξίσταται με τις τραγελαφικές θέσεις, αντιθέσεις και συνθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Άγκυρα και οι στρατηγοί της τρίβουν τα χέρια τους ελπίζοντας να είναι η Ριζοσπαστική Αριστερά πρώτο κόμμα στις 18 Ιουνίου.
Άλλωστε η ψήφος των Μουσουλμάνων της Θράκης, εκ των οποίων πολλοί παίρνουν γραμμή από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, εστράφη μαζικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 6 Μαίου.
Όλοι αυτοί οι τζάμπα ειρηνιστές και αντιμιλιταριστές του γλυκού νερού μάλλον δεν έχουν καμία αίσθηση της πραγματικότητος.
Η γείτων Τουρκία διά του Υπουργού Εξωτερικών της, του κ. Νταβούτογλου, έχει επανειλημμένως διακηρύξει με λόγια και με κείμενα ότι θέλει να μετατρέψει τη Δυτική Θράκη σε νέο Κόσσοβο, δηλαδή να την αποσχίσει από την Ελλάδα.
Η Τουρκία εξ άλλου απειλεί με πόλεμο αν επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα, αμφισβητεί το δικαίωμά μας να ανακηρύξουμε ΑΟΖ, κατατάσσει το Καστελλόριζο εκτός ελληνικών συνόρων, κατέχει το 40% της Κύπρου και προχωρεί το Σχέδιο Β για διεθνή αναγνώριση ξεχωριστού τουρκοκυπριακού κράτους.
Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός με ποια Τουρκία έχουμε να κάνουμε, αφού ισχυρίζεται ότι είναι ευαίσθητος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Η Τουρκία, κ. Τσίπρα και κ. Μπαλάφα με την οποία θέλετε να ρισκάρουμε αλλά και να παζαρέψουμε αν θα έχουμε ΑΟΖ ή όχι, είναι η πρώτη χώρα σε όλη την Ευρώπη σε αριθμό καταδικαστικών αποφάσεων από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η Τουρκία εξάλλου μόλις προσφάτως υποβαθμίσθηκε από το Αμερικανικό ΥΠΕΞ ως προς την τήρηση των στοιχειωδών ελευθεριών. Από τη κατηγορία των χωρών «υπό επιτήρηση» μετακινήθηκαν στην κατηγορία των «χωρών που προκαλούν ανησυχία».
Και φυσικά δεν πρέπει να μας διαφεύγει και η εκτενής επιστολή της Κυπριακής Δημοκρατίας που απεστάλη προ εβδομάδος στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με την ατιμωρησία του τουρκικού στρατού για τα εγκλήματα του Αττίλα στην Κύπρο. Η επιστολή καταγγέλλει ότι η Άγκυρα, παρά τις εις βάρος της αποφάσεις του ΕΔΑΔ, αρνείται να βοηθήσει το έργο της Επιτροπής Αγνοουμένων. Σημειώνεται επίσης ότι μέχρι τώρα ο κατοχικός στρατός στην Κύπρο αρνείται να επιτρέψει τις έρευνες και τις εκταφές αγνοουμένων σε στρατόπεδα και άλλους στρατιωτικούς χώρους.
Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που βασίζονται σε απομνημονεύματα Τούρκων αξιωματικών και αποδεικνύουν εγκλήματα του Αττίλα κατά αμάχων τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Μέχρι και αποκεφαλισμοί ανδρών και γυναικών αναφέρονται! Η Τουρκία δεν έχει ζητήσει συγγνώμην, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται μην την ενοχλήσουμε! Με αυτά τα μυαλά θέλουν να μας κυβερνήσουν;
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε