Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Το ξέσπασμα της Τ.Στεφανίδου για το αεροδρόμιο

Μεταφέρουμε το δημοσίευμα όπως το βρήκαμε στο διαδίκτυο, μαζί με σχετικό βίντεο που απεικονίζει την παρουσιάστρια του ΣΤΑΡ κ. Στεφανίδου να αναφέρεται στον κρατικό αερολιμένα της Σαντορίνης. Ελπίζουμε τα όσα αναφέρει να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να ειπωθηκαν χάριν της θεαματικότητας της εκπομπής της. Διαφορετικά αν η εικόνα του Αεροδρομίου είναι αυτή που παρουσιάζεται τότε θα πρέπει οι υπεύθυνοι να δώσουν μια απάντηση και να φροντίσουν να σταματήσει ο διασυρμός του νησιού.
H Τατιάνα Στεφανίδου το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε στην μαγική Σαντορίνη.Η παρουσιάστρια μίλησε μέσα από την εκπομπή της για τις άσχημες εικόνες που αντίκρισε στο αεροδρόμιο.“Μην τολμήσεις να φύγεις από το ξενοδοχείο αγαπητέ τουρίστα, χωρίς να έχεις πάει τουαλέτα. Μην τολμήσεις και ξεχαστείς. Διότι, εκεί φαίνεται ο πολιτισμός μας. Έβλεπα τους ξένους που είχαν έρθει, μερικοί έρχονται ακόμα και λέω τι ντροπή. Εγώ τους κοίταζα και ντρεπόμουν, σαν να είναι στο σπίτι μου. Σκεφτόμουν οι άνθρωποι αυτοί στην τουαλέτα πως πάνε;” και συνέχισε ” Γιατί βέβαια το μοναδικό αεροδρόμιο που δεν είναι κρατικό, είναι το Ελευθέριος Βενιζέλος, που το δουλεύουν οι Γερμανοί και τους βρίζουμε.”“Τα κρατικά είναι συγνώμη για αυτό, πορνεία. Αυτή είναι η Ελλάδα, ας το καταλάβουμε. Ζούμε στο ωραιότερο μέρος του κόσμου και δεν μπορούμε ως Έλληνες να το εκμεταλλευτούμε και να ατο προβάλουμε σωστά, να πουλήσουμε σωστά τον πολιτισμό μας…Ας ελπίσουμε πως κάτι θα αλλάξει.” 

πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε