Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΡΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ = ΑΝΑΦΗ 2012=

Η κατασκήνωση της Ιερας Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού και Νήσων διοργανώθηκε στην Ανάφη στο μοναστήρι της Παναγίας της Καλαμιώτισσας. Οι χώροι διαμορφώθηκαν κατάλληλα ώστε να φιλοξενήσουν την κατασκηνωτικη περίοδο με 30 παιδιά. Ηταν η πρώτη προσπάθεια της Ιερας Μητροπόλεως μας η οποια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με την βοήθεια του Θεού και των έμπειρων στελεχών. Το θέμα των κατηχητικών συζητήσεων ήταν οι Άγιοι μας και σύνθημα : " Άγιοι Γινεσθε" . Τα παιδιά με το παιχνίδι, το θαλάσσιο μπάνιο, τις άθλοπαιδίες και την προσεγμένη ψυχαγωγία έγιναν φίλοι και συνεργάτες, πέρασαν οπως έλεγαν αυτα τα ιδια : "ΤΕΛΕΙΑ- ΤΕΛΕΙΑ!!! ". 

Παράλληλα ο εκκλησιασμός, η προσευχή, η κατήχηση ενστάλαξαν στις παιδικές ψυχές τον σεβασμό προς τον Θεο και την αναζήτηση της ειρήνης Του. Το ομαδικό πνεύμα και η συνεργασία που χαρακτήριζαν την κατασκήνωση αύξησαν την κοινωνικότητα τους , επιτάχυναν την κοινωνικοποίηση τους. 

Ρωτήστε τους.... πως πέρασαν... 
Ρωτήστε τους .... αν θα ξανάρθουν... 
Ρωτήστε τους .... αν ωφελήθηκαν.... 
Η χαρά και το γέλιο τους από την καρδιά τους αντηχεί ακόμα στα αυτιά μας!!! 

Από το Γραφειο Νεότητας π.Χριστοφόρος Καραμολεγκος
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε