Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Ο Ολάντ, η Σύρος και το… τσίπουρο!


Ο Ολάντ, η Σύρος και το… τσίπουρο! 

Ελλάς – Γαλλία συμμαχία μέσω Σύρου! Μπορεί να σας φαίνεται παράξενος αυτός ο συνειρμός όμως υπάρχει εξήγηση.

Αυτή ακούει στο όνομα του νέου προέδρου της χώρας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων… όπως μεταδίδει το syrosnews.gr. Μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, η 47χρονη δημοσιογράφος Βαλερί Τριερβελέρ, έχουν επισκεφτεί αρκετές φορές τη Σύρο. Συνδετικός κρίκος του προεδρικού ζεύγους με το νησί είναι μια Γαλλίδα φίλη και συνεργάτιδα του που πρωτοστάτησε στην προεκλογική του εκστρατεία και η οποία διατηρεί σπίτι στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, καθώς είναι παντρεμένη με Συριανό. Ο Ολάντ και η σύντροφός του Βαλερί είχαν επισκεφτεί τη Σύρο το περασμένο καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο λίγο πριν απο την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ είναι αρκετά πιθανό να περάσουν και κάποιες μέρες και από τις φετινές τους διακοπές. Μάλιστα όπως όπως έχει εκμυστητευτεί σε δημοσιογράφους στη Γαλλία η Σύρος του αρέσει πολύ και αποτελεί και έναν απο τους λόγους που θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα ! Όσο για την περιοχή που έχει αδυναμία ο Γάλλος πρόεδρος αυτή είναι ο Άγιος Νικόλαος (Βαπόρια) όπου βρίσκεται και το σπίτι που διαμένει κατά την παραμονή του στη Σύρο, ενώ από τις αγαπημένες του συνήθειες είναι να απολαμβάνει τσίπουρο δίπλα στη θάλλασα.  

πηγή:Ολυμπία

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε