Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Η Βρετανία ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα στους …Έλληνες μετανάστες


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στην Ευρώπη των λαών, της ένωσης και της αλληλεγγύης, η Ελλάδα ήδη έχει γίνει απόβλητη και κάποιοι ετοιμάζονται να μας… κλείσουν τα σύνορα.
Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στην Daile Telegraph η Τερέζα Μέι, υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, η χώρα ετοιμάζει σχέδιο για να περιορίσει τον αριθμό των Ελλήνων που θα θελήσουν να μεταναστεύσουν στη Βρετανία σε περίπτωση που η χώρα βγει από την ευρωζώνη.
Η Τερέζα Μέι αναφέρει πως σε περίπτωση διάσπασης της ευρωζώνης είναι πιθανή αθρόα εισροή μεταναστών στη Βρετανία από την Ελλάδα αλλά και από τις άλλες χώρες στις οποίες εκτιμάται ότι θα μεταδοθεί η ακόμα μεγαλύτερη οικονομική κρίση, όπως Ισπανία, Ιρλανδία και Πορτογαλία.
Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί ιδιαίτερη αύξηση στις αφίξεις από την Ελλάδα, προσθέτει ότι είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες εβδομάδες και επομένως είναι σωστό να εκπονούνται σχέδια έκτακτης ανάγκης.
Την ίδια ώρα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών καταγράφουν αύξηση 30% στον αριθμό των Ελλήνων που έλαβαν τη βρετανική υπηκοότητα το 2011 σε σχέση με το 2010. Συγκεκριμένα 325 Έλληνες ακολούθησαν τη διαδικασία έκδοσης βρετανικού διαβατηρίου το 2011 έναντι 250 το 2010. Η αύξηση δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά έρχεται σε αντίθεση με την πτώση του 13% στις αιτήσεις για βρετανική υπηκοότητα από την υπόλοιπη Ευρώπη.
Μάλιστα. Κάποιοι εκπονούν σχέδια για κλείσιμο των συνόρων εν έτει 2012 λες και οι Έλληνες είναι κάτοικοι του Τρίτου Κόσμου. Είναι άραγε τέτοια η απαξίωση της χώρας μας ή μήπως οι ξένοι ξέχασαν την έννοια της αλληλεγγύης;
Όπως και να έχει, η δήλωση αυτή περιγράφει τον τρόπο που θα μας βλέπουν οι υπόλοιπες χώρες (μόλις η οικονομία καταρρεύσει και βγούμε από το ευρώ.)*Ας προσέξουν λοιπόν οι αυτόκλητοι σωτήρες, οι μαθητευόμενοι μάγοι και οι αριστεροί υπερπατριώτες που «πουλάνε» ελπίδες την ίδια ώρα που δεν έχουν σχέδιο για το πώς θα πληρώσουν τις συντάξεις του Αυγούστου.
Τι θα μας πει πάλι ο κ. Τσίπρας; Ότι είναι πίεση των Βρετανών για να μην ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ;
 
*ΣΧΟΛΙΟ:Δεν καταλαβαίνουμε γιατί η κατάρρευση που μιλάει το κείμενο συνδέετε με την επιστροφή την δραχμή ; Τώρα με το ευρώ δεν έχουμε οδηγηθεί ουσιαστικά  σε κατάρρευση; 
Μήπως  με τέτοιες τοποθετήσεις άθελα μας παίζουμε τα παιχνίδια τους ;;;
Μήπως  με τέτοιες τοποθετήσεις άθελα μας ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ;;; 
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε