Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

μεγάλες επιτυχίες για τα Ελληνικά κρασιά

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Santo Wines,
Χθες (22.5.2012) ανακοινώθηκαν τα Διεθνή Βραβεία Οίνου του περιοδικού Decanter.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τα Ελληνικά κρασιά, αφού πάνω από το 70% των κρασιών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, απέσπασαν διακρίσεις !
Η εφημερίδα Guardian, σχολίασε ιδιαιτέρως το γεγονός με άρθρο με τίτλο «Wine awards: Greece given reason to raise a glass»!!
Η SantoWines, με 100% επιτυχία, απέσπασε διακρίσεις και για τα 3 κρασιά που έστειλε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.
ASSYRTIKO 2011, SILVER MEDAL, DECANTER WORLD WINE AWARDS 2012
NYKTERI 2011, SILVER MEDAL, DECANTER WORLD WINE AWARDS 2012
VINSANTO 2004, SILVER MEDAL, DECANTER WORLD WINE AWARDS 2012
Επίσης πρόσφατα, στον διαγωνισμό  International Wine and Spirits Competition 2012 στο Λονδίνο, το VINSANTO 2004 της SantoWines κατέκτησε ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και το SantoWines NYXTEΡΙ 2011, ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.
Μπράβο στη Σαντορίνη και μπράβο στην Ελλάδα !
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε