Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ!
Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!*
Γράφει ο Παναγιώτης Τελεβάντος

Διαβάζουμε στο "Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr:"
“Τουρκικά μαχητικά F-16 ενεπλάκησαν σε αερομαχία με ένα ισραηλινό F-15 το οποίο πέρασε την "Πράσινη Γραμμή" στην Κύπρο και πέταξε πάνω από τα Κατεχόμενα σε μία πρωτοφανή επίδειξη ισχύος του Ισραήλ, απέναντι στην Τουρκία.
Το σημαντικότερο είναι ότι η τουρκική Αεροπορία εμφανίστηκε εντελώς απροετοίμαστη για το επεισόδιο, καθώς όπως γράφει και στην ιστοσελίδα του το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, το ισραηλινό μαχητικό μπαινόβγαινε επί μία ώρα από την ελεύθερη ζώνη προς τα Κατεχόμενα, εισερχόμενη πέντε φορές στον εναέριο χώρο τους εντελώς ανενόχλητο από την τουρκική Αεροπορία. Συνολικά πέταξε οκτώ λεπτά επάνω από την Βόρεια Κύπρο.
Το επεισόδιο συνέβη στις 14 Μαΐου και φαίνεται ότι πλέον το Ισραήλ εφαρμόζει άκρως επιθετική τακτική έναντι της Τουρκίας, με προβολή αεροπορικής ισχύος στο "μαλακό υπογάστριο" της Άγκυρας, εκεί που δεν έχει καμία διεθνή νομιμοποίηση.
Το Γενικό Επιτελείο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αναφέρει ότι «δόθηκε σήμα συναγερμού (scramble)» σε δύο τουρκικά F-16 που σταθμεύουν στην αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ, τα οποία απογειώθηκαν για να κάνουν για πρώτη φορά από το 1974 αναχαίτιση σε εχθρικό ίχνος επάνω από τα Κατεχόμενα. Και η ανακοίνωση αναφέρει ότι «εμπόδισαν το ισραηλινό αεροσκάφος να συνεχίζει να παραβιάζει το συγκεκριμένο εναέριο χώρο».
Παρά το γεγονός ότι πλησίασαν τα τουρκικά μαχητικά εν τούτοις το ισραηλινό δεν απομακρύνθηκε και παρέμεινε στην περιοχή, προκαλώντας τα με αποτέλεσμα να υπάρξει εμπλοκή σε αερομαχία με στοχοποίηση εκατέρωθεν.
Ο Ισραηλινός πιλότος μάλιστα, απάντησε ότι "δεν έχουν κανένα δικαίωμα να απαιτούν να αποχωρήσει γιατί πετούσε μέσα στον εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και είχε λάβει άδεια από την Κύπρο, ενώ αντίθετα αυτοί ήταν παράνομοι και έπρεπε να αποχωρήσουν άμεσα".
Που σημαίνει ότι για πρώτη φορά άρχισαν να τίθενται σε εφαρμογή οι συνθήκες μεταξύ των δύο χωρών και μάλιστα με τον τρόπο που ξέρει το Ισραήλ να εφαρμόζει τέτοιες συνθήκες.”
Υστερα από δεκαετίες κατοχής της Κύπρου ο Τούρκος εισβολέας προκαλείται με τόσο δυναμικό τρόπο από Ισραηλινό πολεμικό αεροσκάφος. Φανταστείτε τι θα γίνει αν το Ισραήλ σηκώσει ορισμένα σμήνη αεροπλάνων πάνω από τα κατεχόμενα σε περίπτωση που δοκιμάσουν οι Τούρκοι να κάνουν τον νταή στο Αιγαίο ή στην Κύπρο!
Μήπως - λέμε μήπως - υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να μας πουν κάτι;
΄Η θα συνεχίσουν να ζουν μέσα στην κοσμάρα τους που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα;
Μαύρο λοιπόν στον εθνομειοδότη και εκκλησιομάχο Τσίπρα που αρνήθηκε να σηκώσει το χέρι του να ορκιστεί σήμερα στη Βουλή όπως και οι πλείστοι βουλευτές του κόμματος του, πλην όμως εισέπραξε τα ιδιαίτερα χαμογελάκια του “πρασινοφρούραρχου” και “Συριζοφρούραρχου” Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.
Αν δεν κάνουμε τη βλακεία στις επερχόμενες εκλογές να βγάλουμε τα μάτια μας με το χέρια μας - μια συνήθης πρακτική στα καθ’ ημάς δυστυχώς - το μέλλον προδιαγράφεται ρόδινο.
Εχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για τη συγκρότηση μιας ισχυρής συμμαχίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ που διασφαλίζει την εδαφική μας ακεραιότητα και την κυριαρχία της πατρίδας μας από τους προαιώνιους εχθρούς μας τους Τούρκους.
Τώρα γίνεται φανερόν ότι μπορεί να ανακηρυχθεί και η ΑΟΖ της Ελλάδας, η οποία όχι μόνον θα ενισχύσει τα ταμεία και την οικονομία μας, αλλά και θα διασφαλίσει την κυριαρχία μας στη θάλασσα.

πηγή: panayiotistelevantos
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε