Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ναυάγιο Sea Diamond, 5 χρόνια, εκεί...

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας απευθύνει και φέτος, με αφορμή την συμπλήρωση 5 ετών απο το ατυχές συμβάν, η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών με στόχο την απομάκρυνση του ναυαγίου απο την καλντέρα της Σαντορίνης, καλόντας τους πολίτες να συγκεντρωθούν την Παρασκευή 6 Απριλίου στις 12:00μμ στον Αθηνιό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής,

Πέντε ολόκληρα χρόνια μετά τη βύθιση του SEA DIAMOND, και παρά τον αγώνα του Θηραϊκού λαού για την ανέλκυσή του, εισπράττουμε από τους υπεύθυνους της πολιτείας, μόνο αδιαφορία και κοροϊδία.
Πέντε ολόκληρα χρόνια οι αρμόδιοι δεν έχουν αναλάβει ακόμη τις ευθύνες τους και δεν εφαρμόζουν την ισχύουσα νομοθεσία. Η Πολιτεία έχει την υποχρέωση να ανελκύσει το ναυάγιο του Sea Diamond και να απαιτήσει τα έξοδα από την πλοιοκτήτρια εταιρεία Louis Cruises και τον ασφαλιστικό της οργανισμό. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!!

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Έχουμε καθήκον και υποχρέωση, για μια ακόμη φορά να βροντοφωνάξουμε και να απαιτήσουμε όσο πιο επιτακτικά γίνεται ότι
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΗ.
Το οφείλουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας, οφείλουμε να τους παραδώσουμε καθαρό περιβάλλον και καλντέρα, ώστε η Σαντορίνη να συνεχίσει να επιτελεί το ΘΑΥΜΑ της.
Η Εκκλησία μας, ο Δήμος Θήρας και η Συντονιστική Επιτροπή, σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά με την παρουσία σας στην εκδήλωση της 5ης μαύρης επετείου, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, ώρα 12:00μμ στον ΑΘΗΝΙΟ.
Όλοι να είμαστε εκεί, το ναυάγιο θα βγεί γιατί το θέλουμε όλοι.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε