Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

«Σκληρά σ’ αγαπάω» - από την Φλώρα Χρυσού

Είναι ολοκαίνουργιο και μόλις κυκλοφόρησε και επίσημα. Πρόκειται για το νέο τραγούδι της Φλώρας Χρυσού με τίτλο «Σκληρά σ’ αγαπάω» που κυκλοφορεί σε digital single από την LEGEND.

Με την κυκλοφορία της καινούργιας δουλειάς της η Φλώρα ευχαριστεί τους φίλους που την βοήθησαν να την παρουσιάσει στο κοινό, «τον Argie για την ενορχήστρωση, τον Κωστή για τις τζαζ πινελιές του σαξοφώνου του, τους "Δραμαμίνη" για τη φιλοξενία στο στούντιο και τον Γιώργο για την περιπλάνηση με τη φωτογραφική μηχανή του στους δρόμους του Ν. Κόσμου.» Ενώ, για την σχέση της με την μουσική μας λέει ότι, «σε μια τόσο σκληρή καθημερινότητα η αγάπη για τη μουσική είναι η δική μου ελπίδα.»
Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού είναι της ίδιας ενώ σε: ενορχήστρωση, ακουστικές, ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο ο Argie (Αργύρης Λούλατζης), στο σαξόφωνο ο Κωνσταντίνος Σφήκας, σε μίξη - mastering οι : Γιάννης Μιχαηλίδης και Argie.
Η ηχογράφηση έγινε στο Dramamini Home Studio και ο φωτογραφίες είναι του Γιώργου Ραπτογιάννη του Studio Eymorphis.

Η Φλώρα Χρυσού είναι τραγουδοποιός από τη Σαντορίνη. Με μουσικές σπουδές σε πιάνο, αυτοδίδακτη στην κιθάρα και μαθήματα φωνητικής, γράφει η ίδια τα τραγούδια της και αρκετά από αυτά έχει παρουσιάσει σε διάφορους μουσικούς διαγωνισμούς.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε