Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Προς άγραν Γερμανών τουριστών οι ξενοδόχοι...

Συνεχίζουν τις προσπάθειες να προσελκύσουν Γερμανούς τουρίστες οι Έλληνες ξενοδόχοι και μεταξύ αυτών διοργάνωσαν ταξίδι στην Γερμανία και είχαν επαφές με επιχειρηματίες και πολιτικούς. Πλην όμως είναι ήδη Απρίλιος, αλλά σε κάθε περίπτωση το τι κατάφεραν, θα το δούμε. Στην Ελλάδα έρχονται πάντα αυτοί οι Γερμανοί που αγαπούν τους Έλληνες, ενώ οι υπόλοιποι εκτιμάται ότι έχουν επηρεαστεί σοβαρά από την ανθελληνική προπαγάνδα. Κατά τα άλλα ακόμα και οι ειδήσεις που μας έρχονται από εκεί, διαθέτουν άψογη "ξύλινη γλώσσα". Έτσι μαθαίνουμε, ότι με πολύωρες ουσιαστικές συζητήσεις και ένα κύκλο επαφών με πολιτικούς και τουριστικούς παράγοντες της χώρας συνεχίστηκε χθες και σήμερα η επίσκεψη των εκπροσώπων της Περιφέρειας και των ξενοδόχων του Νοτίου Αιγαίου στο Βερολίνο.

Στις επισκέψεις που έγιναν στα ιδρύματα “Κόνραντ Αντενάουερ” και “Φρίντριχ Έμπερντ” του Χριστιανοδημοκρατικού και του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, αντίστοιχα, διαπιστώθηκε ο σημαντικός ρόλος που μπορούν να διαδραματίσουν οι πολιτικοί αυτοί οργανισμοί στην εμπέδωση της φιλίας και της συνεργασίας των δύο χωρών, δημιουργώντας παραρτήματα στην Ελλάδα και διοργανώνοντας παράλληλα ανοικτές συζητήσεις για μεγάλα θέματα, όπως είναι και ο τουρισμός.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε