Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Συνεχίζεται η κοροϊδία με το Ακρωτήρι

Γράφει ο Π.Μυτιληναίος
Όλη η ανικανότητα του Ελληνικού κράτους, όλη η ανευθυνότητα , η κατασπατάληση των χρημάτων των φορολογουμένων δοκιμαζόμενων πολιτών, η εγκληματική αδιαφορία του κηπουρού Υπουργού πολιτισμού και η αντιμετώπιση της ιστορίας και του πολιτισμού μας συμπυκνώνεται στη Σαντορίνη μέσα σε δύο λέξεις: Ανασκαφές Ακρωτηρίου.

Δαπάνησαν 40.000.000 ευρώ να κατασκευάσουν ένα Πιλοτικό Βιοκλιματικό Στέγαστρο. Σκότωσαν έναν αθώο επισκέπτη που ήρθε στην Ελλάδα για να θαυμάσει τον Πολιτισμό μας όταν τμήμα του στεγάστρου κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, έκλεισαν για δέκα ολόκληρα χρόνια την σπουδαιότερη ανασκαφή στον κόσμο.

Και αφού τα έκαναν όλα αυτά έρχονται σήμερα να μας πουν ότι είναι αμφίβολο εάν ανοίξουν και φέτος οι ανασκαφές παρά το γεγονός ότι το έργο έχει παραδοθεί. Δεν έφτασαν τα 40.000.000 για να φτιάξουν σύστημα πυρασφάλειας, δεν έφτασαν για να ηλεκτροδοτηθεί το έργο, δεν έφτασαν για να προσλάβουν ειδικευμένο, λένε, προσωπικό που απαιτείται για να λειτουργήσει το τσιμεντένιο κλουβί που έφτιαξαν. Το κράτος έχει χάσει αυτά τα 10 χρόνια των κλειστών ανασκαφών πάνω από 150.000.000 ευρώ.

Και όλα αυτά σήμερα που ο συνταξιούχος μετρά τις πενταροδεκάρες του για να αγοράσει τρόφιμα, που οι άνεργοι σχηματίζουν ατέλειωτες ουρές, που τα παιδιά λιποθυμούν στα σχολειά από την ασιτία και που οι πολίτες ψάχνουν τα σκουπίδια.

πηγή:Νέα της Σαντορίνης

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε