Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την τεκμηρίωση και ανάδειξη του θεάτρου της αρχαίας Θήρας


Υπεγράφη στις 18 Ιανουαρίου του 2012 η προγραμματική σύμβαση, ύψους 100.000 ευρώ, μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο «Τεκμηρίωση και Ανάδειξη του θεάτρου της αρχαίας Θήρας».

Στόχος του παραπάνω προγράμματος είναι η συμβολή στην περαιτέρω ανάδειξη του θεάτρου της αρχαίας Θήρας στην υφιστάμενη κατάστασή του, η πλήρης επιστημονική τεκμηρίωσή του για τη μελέτη και προβολή του, η εξασφάλιση του απαιτούμενου υποβάθρου για τις απαραίτητες για τη διατήρησή του στο διηνεκές στερεωτικές επεμβάσεις και η υλοποίηση των τελευταίων.

Το Διάζωμα ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη κο Ιωάννη Μαχαιρίδη για τη σημαντική συμβολή τους στην περεταίρω ανάδειξη του θεάτρου της αρχαίας Θήρας.

πηγή:diazoma.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε