Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΝΤΙΑΚΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ - ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΛΙΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ"!

Απολύτως αναμενόμενη η εχθρική στάση των τουρκοκάναλων στην αντίδραση των Ροδίων εναντίον των εθνοπροδοτών πολιτικάντηδων: Κι αυτό γιατί ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΑΦΗ ΕΘΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, που προκαλούν τρέμουλο στους γραικυλίσκους των Μμε και τ' αφεντικά τους!

Εξηγούμαστε: Όταν δεν καπελώνονται οι λαικές αντιδράσεις από τους παπαρολόγους - αριστερούς που φωνάζουν ακόμα συνθήματα για...ταξική πάλη, ξαφνικά ανακαλύπτουν "λίγους φασίστες" τα...λαγωνικά των καναλιών!

Υπάρχει όμως κι άλλο πρόβλημα για τα εν λόγω καθάρματα: Στην Ρόδο ήταν ΑΦΑΝΤΟΙ οι χρήσιμοι ηλίθιοι (και πράκτορες) του συστήματος, οι αναρχοπρεζάκηδες! Έλειπαν και τα ΜΑΤ, οπότε το...πανηγυράκι δεν στήθηκε όπως θέλουν πάντα οι διάφοροι εξουσιαστές!

Εκείνο που ενοχλεί τους προσκυνημένους, είναι ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και τα πατριωτικά συνθήματα απλών ανθρώπων, νοικοκυραίων και όχι τίποτα "χούλιγκαν", όπως μάταια προσπαθούν να προπαγανδίσουν!

Απαράδεκτο σύνθημα για "ρεαλιστές", "εθνικοφιλελεύθερους" και λοιπούς ξεφτίλες!

Δεν αντέχουν να επαναλαμβάνεται το θέαμα της 28ης Οκτωβρίου, που γίνεται ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!!!

Αυτά πολεμούν τόσα χρόνια: Τον Στρατό και την Ορθόδοξη Εκκλησία!

Κι όταν βλέπουν τον κόσμο να μην στρέφεται εναντίον τους, παρά την απίστευτη προπαγάνδα δεκαετιών, τότε...παθαίνουν αμόκ και ξεστομίζουν μπαρούφες τύπου "ήταν λίγοι φασίστες"!

ΠΙΕΙΤΕ ΑΦΘΟΝΟ ΞΥΔΙ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΤΕ!

Αυτό που έγινε στη Ρόδο είναι απλά μια...πρόγευση! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ - ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε