Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ευτυχώς που υπάρχει και η Σαντορίνη



Όσο και να την χτυπούν, όσο και να την διασύρουν, γράφοντας ατέλειωτα στημένα ρεπορτάζ για σεισμούς, για ηφαίστεια για αυθαίρετα , η Σαντορίνη συνεχίζει να εκπροσωπεί μόνη της την χώρα μας στους πίνακες με τους δημοφιλέστερους προορισμούς στο κόσμο. Μετά από τη Σαντορίνη το χάος

Tην νούμερο ένα θέση στην λίστα του ταξιδιωτικού site Trip Advisor, για τους πιο κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως, κατέλαβε το Κέιπ Τάουν (από την 25η θέση το 2010). Στην ετήσια κατάταξη που αποτελείται από 25 προορισμούς και διαμορφώνεται από ταξιδιώτες και χρήστες του TripAdvisor σε όλο τον κόσμο, την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν το Σίδνεϊ (Αυστραλία), το Μάτσου Πίτσου (Περού), το Παρίσι (Γαλλία), το Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία), η Νέα Υόρκη (ΗΠΑ), η Ρώμη (Ιταλία), το Λονδίνο (Μεγάλη Βρετανία), η Βαρκελώνη (Ισπανία) και το Χονγκ Κονγκ (Κίνα). H δική μας Σαντορίνη καταλαμβάνει την 16η θέση, ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς όλου του κόσμου και είναι ο μοναδικός προορισμός από την Ελλάδα που μπήκε στην σχετική λίστα:

Πιο αναλυτικά η κατάταξη:
1. Παρίσι (Γαλλία)
2. Ρώμη (Ιταλία)
3. Λονδίνο (Μεγάλη Βρετανία)
4. Βαρκελώνη (Ισπανία)
5. Πράγα (Τσεχία)
6. Βενετία (Ιταλία)
7. Αγία Πετρούπολη (Ρωσία)
8. Φλωρεντία (Ιταλία)
9. Εδιμβούργο (Μεγάλη Βρετανία)
10. Κωνσταντινούπολη (Τουρκία)
11. Αμστερνταμ (Ολλανδία)
12. Κάπρι (Ιταλία)
13. Δουβλίνο (Ιρλανδία)
14. Βερολίνο (Γερμανία)
15. Ντουμπρόβνικ (Κροατία)
16. Οία Σαντορίνη (Ελλάδα)
17. Στοκχόλμη (Σουηδία)
18. Μπριζ (Βέλγιο)
19. Αμάλφι (Ιταλία)
20. Βιέννη (Αυστρία)


πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε