Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Δεν πέρασε η αύξηση συντελεστών δόμησης στα νησιά...Tην διάταξη του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών που προβλέπει αύξηση του οικοδομικού συντελεστή των τουριστικών συγκροτημάτων καταψήφισαν τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής!

Πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διάταξη όχι μόνο παρείσφρησε σε άσχετο νομοσχέδιο – αν και την ίδια ώρα στην Βουλή συζητείται ο Νέος Οικοδομικός Κανονισμός του ΥΠΕΚΑ – αλλά αυξάνει κατακόρυφα τον οικοδομικό συντελεστή των τουριστικών συγκροτημάτων (1%) σε σχέση με αυτόν που είχε αποφασίσει το υπουργείο Περιβάλλοντος (0,2%.

Oi αντιδράσεις είχαν εκφρασθεί τόσο από τον αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ κ. Νίκο Σηφουνάκη, όσο και από τον επικεφαλής της Επιτροπής Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ κ.Κώστα Καρτάλη.

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.


Τελικώς, μετά την καταψήφιση, η επίμαχη διάταξη αποσύρθηκε...
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε