Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Απίστευτες φωτογραφίες από το πιο ενεργό ηφαίστειο του κόσμου!


Έλιωσαν τα παπούτσια και το τρίποδο του φωτογράφου

Ο φωτογράφος Miles Morgan ρισκάρει τη ζωή και την ακεραιότητά του για να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στο πιο ενεργό ηφαίστειο του κόσμου και να τραβήξει αυτές τις εντυπωσιακές φωτογραφίες….

Εκτός από τα παπούτσια του και το τρίποδό του που… έλιωσαν, μέχρι σήμερα ο Morgan έχει αποφύγει σοβαρούς τραυματισμούς καθώς κυνηγά τη λάβα και τους απίθανους σχηματισμούς της στο ηφαίστειο Kilauea στη Χαβάη.

Το δεύτερο και πιο μεγάλο ενεργό ηφαίστειο της Χαβάης είναι το Mauna Loa.Σίγουρα οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι από την έκρηξη του ηφαίστειου της Σαντορίνης που κάποιοι ονειρεύονται..!!!

Το Kilauea εκτοξεύει λάβα συνεχώς από το 1983!

Δείτε τις φωτογραφίες

ifaisteia1 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτες φωτογραφίες από το πιο ενεργό ηφαίστειο του κόσμου!

ifaisteia2 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτες φωτογραφίες από το πιο ενεργό ηφαίστειο του κόσμου!

ifaisteia3 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτες φωτογραφίες από το πιο ενεργό ηφαίστειο του κόσμου!

ifaisteia4 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτες φωτογραφίες από το πιο ενεργό ηφαίστειο του κόσμου!

ifaisteia5 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτες φωτογραφίες από το πιο ενεργό ηφαίστειο του κόσμου! ifaisteia6 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτες φωτογραφίες από το πιο ενεργό ηφαίστειο του κόσμου!

ifaisteia7 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτες φωτογραφίες από το πιο ενεργό ηφαίστειο του κόσμου!

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε