Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ-ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ–ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ


Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού & Νήσων
Θήρα 15/3/2012

Η Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού και Νήσων συνεχίζει την προσπάθεια συλλογής ρουχισμού, υποδημάτων κλινοσκεπασμάτων και παιχνιδιών για την στήριξη των απόρων αδελφών που θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαρτίου.
Ιδιαίτερα δε την Κυριακή αυτή 18 Μαρτίου από τις 10:00 π.μ έως τις 12:00μ.μ με την προβολή, στήριξη και συνεργασία του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ στον Ιερό Ναό Παναγίας Κόκκινης στον Καρτεράδο στην Σαντορίνη θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία συλλογής των ειδών αυτών.
Τα είδη αυτά θα διατεθούν στις Μητροπόλεις αστικών περιοχών για τους πολυτέκνους, αστέγους και τους έχοντας ανάγκη αδελφούς, τα δε παιχνίδια σε κατάλληλα ιδρύματα.
Εκ της Ιεράς ΜητροπόλεωςΠληροφορίες: τηλ. 6948898472 από 10π.μ.-12 μ.μ
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε