Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ!

Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
Γράφει ο Γιώργος Θεοχάρης

Η προεκλογική περίοδος άτυπα έχει ξεκινήσει και οι υποψήφιοι, όσοι θεωρούν ότι θα είναι τελικά λαμβάνουν θέσεις «μάχης» για την πολυπόθητη ψήφο. Μητροπόλεις, ενορίες αλλά και μοναστήρια, προσελκύουν πολιτευτές που θέλουν να πάρουν ένα κομμάτι της « πίτας»» του εκλογικού σώματος.
Θεωρούν ότι με τη παρουσία τους στα Μυστήρια θα κερδίσουν τον θρησκευόμενο ψηφοφόρο. Μάλιστα, ορισμένες φορές, εν ώρα Θείας Λειτουργίας επίσκοποι στο κήρυγμα εμμέσως τους ευχαριστούν για τη παρουσία τους. «Τώρα μας επισκέπτονται συχνά και δεν διστάζουν να ζητήσουν τη στήριξη μας», είπε στο agioritikovima.gr Ιεράρχης από τη Βόρεια Ελλάδα.

Ο φαρισαϊσμός των υποψηφίων μόλις ξεκίνησε … Οι εκκλησιαστικοί άρχοντες, επίσκοποι και Ιερείς, αλλά και το χριστεπώνυμο πλήθος, έχουν το «μαχαίρι και το πεπόνι» και δεν πρέπει να ξεχάσουν τις θέσεις των περισσοτέρων πολιτικών απέναντι στα εκκλησιαστικά ζητήματα. Διότι όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για το μέλλον αυτού του τόπου…

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ: Δεν μπορούμε φυσικά να απαγορεύσουμε την είσοδο των εθνοπροδοτών πολιτικάντηδων στους Ιερούς Ναούς, όμως συνιστούμε την προσοχή ειδικά στους Ιερείς, Αρχιερείς κλπ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ", ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ που έχουν το θράσος να στήνουν τα εν λόγω θρασίμια εντός των χώρων λατρείας!

Όποιος θέλει, να κάτσει ανάμεσα στον κόσμο ήσυχα (χωρίς καμιά εικοσαριά τραμπούκους και λοιπούς παρατρεχάμενους), διακριτικά και χριστιανικά: Οι Εκκλησίες δεν είναι χώροι κομματικής προπαγάνδας και θα πρέπει, ειδικά ορισμένοι Επίσκοποι, να μην δίνουν...πολύ θάρρος σε άτομα που έχουν την ευθύνη της διάλυσης της χώρας!

Πάντως - δυστυχώς για τους φαρισαίους που κυνηγούν ψηφαλάκια - ο πιστός λαός ξέρει να κρίνει και να τιμωρεί ή να επιβραβεύει ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ και όχι με την αισχρή καπηλεία της Ορθοδοξίας!
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε