Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Η Ελλάδα με το φακό του Ρόιτερ


Ηλιοβασίλεμα µε φόντο την καλντέρα της Σαντορίνης. Και σε πρώτο πλάνο η Αφροδίτη της Μήλου – έστω και σε ρεπλίκα. Δυο αρχέτυπα του ελληνικού τουρισµού σε ένα και µάλιστα διά χειρός (φακού) Γιάννη Μπεχράκη, ό,τι καλύτερο για να συνοδεύσει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερ, και µέσω αυτού τα ΜΜΕ όλου του κόσµου, τα ρεπορτάζ από την Ελλάδα του Μνηµονίου και της ύφεσης, και συγκεκριµένα τις προβλέψεις για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου.

Η λεζάντα βρίθει αισιόδοξων στοιχείων και εκτιµήσεων: «Για πέµπτη συνεχόµενη χρονιά σε ύφεση η ελληνική οικονοµία» (...), «τα αρχικά στοιχεία δείχνουν πως οι προκρατήσεις από τη Γερµανία για το φετινό καλοκαίρι είναι µειωµένες κατά 20%-30%» (...), «µικρότερη αλλά πάντως διψήφια η µείωση στις προκρατήσεις από τη Βρετανία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ». Ετσι, για να ανεβούµε λίγο ψυχολογικά.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε