Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μην βρίζετε την Διαμαντοπούλου, κάνει ότι υποσχέθηκε (στα αφεντικά της)

Γιατί ρε βρίζετε την Υπουργό Παιδείας;! Δεν κάνει σωστά την δουλειά της; Η BILDERBERG έχει συγκεκριμένους στόχους για την Ελλάδα. Να εξαφανίσει τους Έλληνες, εκτός από όσους γίνουν πειθήνια όργανά της, χάρη σε σωστή «εκπαίδευση». Δηλ. παιδεία(;) χωρίς τα εθνικιστικά περί ιστορικής συνέχειας του ελληνισμού, προσφοράς της Ελλάδας στην Ανθρωπότητα και μεγάλες νίκες κατά των δυναστών κάθε εποχής. Η γυναίκα έδειξε από το 2009, που άλλαξε τον τίτλο του Υπουργείου από Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σε Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, τι θέλει να κάνει σε όλους τους τομείς. Υπεράνω όλων το ΠΑΣΟΚ! Και ας φτάσαμε στα συσσίτια των μαθητών, όπως το 1950, ή στις φωτοτυπίες, αντί βιβλίων, από… χρυσάφι(€ 2 εκ.), για 1η φορά μετά από το 1950 πάλι(τότε είχαμε βγει από έναν παγκόσμιο και έναν εμφύλιο όμως).
Αναγνώστρια

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε