Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ



Γράφει ο Παναγιώτης Τελεβάντος

Να συγχαρούμε θερμά τον “Σύνδεσμο Θεολόγων Μακεδονίας - Θράκης” επειδή με ανακοίνωσή του δίνει μήνυμα αγωνιστικό και μήνυμα συμπαράστασης προς τους θεολόγους που εκβιάζονται και τρομοκρατούνται από τα φασιστοειδή όργανα του στενού συνεργάτη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, κ. Σταύρου Γιαγκάζογλου.


Με αφορμή την αήθη συμπεριφορά του ΚΑΙΡΟΣκόπου Σύμβουλου κ. Φύτρα στο Νομό Τρικάλων, ο "Σύνδεσμος Θεολόγων Μακεδονίας - Θράκης" αναλύει σε μήνυμά του την αντιδημοκρατική συμπεριφορά των οργάνων του κ. Γιαγκάζογλου και την προσπάθεια φασιστικής μετατροπής του μαθήματος των θρησκευτικών σε συγκρητιστικό - οικουμενιστικό.


Η ανακοίνωση είναι εμπεριστατωμένη με στοιχεία και επιχειρήματα.


ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ


Τρεις παρατηρήσεις:


1.) Δεν κατονομάζει τον κ. Γιαγκάζογλου η Ανακοίνωση.

Πολλώ μάλλον δεν κατονομάζει τον διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ως τους υπεύθυνους του κρίματος.


2.) Αφού δεν τους κατονομάζει δεν δίνει θάρρος στους θεολόγους να μιλήσουν ανοιχτά και να νιώσουν ότι υπάρχει συντονισμός και εγερτήριο σάλπισμα εναντίον του “κακού δαίμονα” του μαθήματος των θρησκευτικών και των ανδρεικέλων του.


3.) Δεν ωφελούν σε τίποτα οι εκφράσεις με “μεγάλη έκπληξη παρατηρήσαμε αντιδημοκρατική συμπεριφορά” εκ μέρους των “Γερμανοτσολιάδων” (δικός μου ο όρος όχι της Ανακοίνωσης) Συμβούλων.


ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Δηλαδή ποια έκπληξη;


Δεν γνωρίζετε, αγαπητοί συνάδελφοι, ότι αυτά τα υποκείμενα είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία - αν όχι στην ολότητά τους - ΠΑΣΟΚΟΙ;


Αφού είναι ΠΑΣΟΚΟΙ έχετε την ψευδαίσθηση ότι έχουν έστω και ένα δράμι αξιοπρέπειας ή δημοκρατικής ευαισθησίας;


ΟΧΙ βέβαια.!!!


Επομένως γιατί εκπλήττεσθε;



ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΚΣΟΠΟΥ

Ηρθε η ώρα και η ΠΕΘ και ο "Σύνδεσμος Θεολόγων Μακεδονίας - Θράκης" να καταγγείλουν δημόσια στον Ελληνικό λαό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και το στενό συνεργάτη του κ. Σταύρο Γιαγκάζογλου ως τους αρχιτέκτονες της αποδόμησης του υποχρεωτικού και ορθόδοξου χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών.


Ηρθε η ώρα οι θεολόγοι, όχι μόνον να μην επιτρέπουν στους Συμβούλους να τους τρομοκρατούν, αλλά να τους υποδέχονται όπως υποδέχθηκε ο κόσμος τον τραγουδιστή που πιστεύει ότι "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του."


Ηρθε η ώρα να αποδοκιμάζονται δημόσια και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο κ. Γιαγκάζογλου.


ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Η ΠΕΘ και ο "Σύνδεσμος Θεολόγων Μακεδονίας - Θράκης" να κλείσουν αμέσως συνάντηση με το νέο Υπουργό Παιδείας, ο οποίος στο παρελθόν τουλάχιστον αποκήρυξε τις μεθοδεύσεις απο-ορθοδοξοποίησης του μαθήματος των Θρησκευτικών.


Ηρθε η ώρα ο κ. Υπουργός να αποδείξει ότι πιστεύει αυτά που διακήρυσσε.


Δυναμική αντίδραση σε όλα τα επίπεδα.


Χτυπήματα προσωπικά εναντίον των πτωτοστατών του μελετουμένου εγκλήματος και ανοιχτή αποδοκιμασία των "Γερμανοτσολιάδων" του κ. Γιαγκάζογλου, του κ. Πέτρου Βασιλειάδη και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου όπου και αν εμφανίζονται.


πηγή:panayiotistelevantos
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε