Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Κυνηγούν τον κόσμο για 20 και 100 ευρώ και το κράτος χρωστά 5,8 δις!

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους προς ιδιώτες αντί να μειωθούν, αυξήθηκαν! Η κυβέρνηση λέει ότι το κράτος σώθηκε από την στάση πληρωμών (στα τοκοχρεολύσια), αλλά στο εσωτερικό την έχει κηρύξει εδώ και μήνες! Τον Ιανουάριο αυξήθηκαν στα 5,86 δισ. ευρώ από5,78 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο. Μεγαλύτερο κανόνι έχουν βαρέσει τα ασφαλιστικά ταμεία, με τα φέσια προς τον ιδιωτικό τομέα να διαμορφώνονται στα 2,77 δισ. ευρώ, ενώ τα νοσοκομεία χρωστούν 1,37 δισ. ευρώ. Οι οφειλές δήμων και κοινοτήτων ανέρχονται στα 878 εκατ. και τα υπουργεία χρωστούν 658 εκατ. ευρώ (από 589 εκατ. το Δεκέμβριο του 2011), με τις μεγαλύτερες οφειλές από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (238 εκατ. ευρώ), και το υπουργείο υποδομών, μεταφορών και δικτύων (137 εκατ.).
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε