Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Oι Ιταλοί δήμαρχοι αρνούνται συνάντηση με Καμίνη και Μπουτάρη

Γράφει ο δημότης

Σε φιάσκο για τους Έλληνες δημάρχους μετατρέπεται η επίσκεψη των Ιταλών δημάρχων που δώρισαν τους μισθούς τους στην Ελλάδα.

Το γεγονός ότι κανένας Έλληνας δήμαρχος ή δημοτικό συμβούλιο δεν έδειξε την ανάλογη ευαισθησία και πατριωτισμό, έκανε τους δύο Ιταλούς δημάρχους να θέλουν να αφαιρέσουν από το πρόγραμμα τους την μέχρι χθες προγραμματισμένη συνάντηση με τους δημάρχους Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Αποτελεί πραγματικά μεγάλη ντροπή, για το σύνολο των δημοτικών συμβουλίων και δημάρχων όλης της Ελλάδος, το γεγονός ότι κανένας τους δεν δώρισε έστω και ένα μικρό ποσοστό από τον μισθό τους στην πατρίδα, εν αντιθέσει με τους Ιταλούς συναδέλφους τους οι οποίοι, χωρίς να είναι Έλληνες, έπραξαν αυτό που τους υπαγόρευσε η ανθρώπινη τους υπόσταση.

Είναι γνωστό ανά την Ελλάδα, ότι οι περισσότεροι δήμοι έχουν μετατραπεί σε κυψέλες διαπλοκής και ρεμούλας. Το μόνο ενδιαφέρον των Ελλήνων δημάρχων είναι, η προσπάθεια τους να βρουν χρήματα ή να προχωρήσουν σε δανεισμούς, για να καταπιαστούν σε συνεργασία με τους κολλητούς τους εργολάβους, στο άθλημα της ανάπλασης και της πλακοστρώσεως.

Μόνο αναπλάσεις, πλακοστρώσεις, πλακοστρώσεις αναπλάσεις, και φτου από την αρχή, κάθε χρόνο, στα ίδια σημεία, από τους ίδιους εργολάβους που ράβουν και ξηλώνουν, σε αγαστή συνεργασία με τους δημάρχους, κλέβοντας και κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση δημάρχου στον νομό Ρεθύμνου, ο οποίος μεταξύ 2004 -2009 ξόδεψε 570.000 Ευρώ για αναπλάσεις σε έναν οικισμό 68 κατοίκων. Δηλαδή 8.382 Ευρώ ανά κάτοικο για αναπλάσεις, αν δηλαδή κάνουμε μια υποθετική αναγωγή ανά κάτοικο στο σύνολο της χώρας, θα χρειαζόμαστε περίπου 83.820.000.000 μόνο για αναπλάσεις. Ναι καλά διαβάσατε, 83 δισ. ευρώ.

Αυτοί είναι οι πολιτικοί και δημοτικοί άρχοντες της Ελλάδος.

Αυτή είναι η διαφορά των Ελλήνων δημάρχων, με τους ιταλούς.

Σε κάθε περίπτωση η μέχρι τώρα άρνηση των Ιταλών δημάρχων, να συναντηθούν με τους Καμίνη και Μπουτάρη, είναι ένα χαστούκι για το σύνολο των Ελλήνων δημάρχων.

Αν κάποιοι θα έπρεπε να μπουν στον αυστηρό έλεγχο του πόθεν έσχες , αυτοί θα έπρεπε να είναι το σύνολο των δημοτικών αρχόντων και των συγγενών τους ανά την Ελλάδα. Ή μήπως διαφωνείτε;


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε