Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Ο Γολγοθάς των νεφροπαθών του νησιού μας

nfropatheis.jpgΕπτά οικογένειες νεφροπαθών στην Σαντορίνη ανεβαίνουν κάθε μήνα τον δικό τους Γολγοθά. Το ιδιωτικό νεφρολογικό κέντρο που τους εξυπηρετούσε το προηγούμενο διάστημα έκλεισε και οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη μετάγγισης κάθε μήνα βρίσκονται κυριολεκτικά ένα βήμα πριν από τον θάνατο, αφού τα οικονομικά και η υγεία τους δεν τους επιτρέπουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να κάνουν τις μεταγγίσεις τους. Τα Νέα Της Σαντορίνης, ο ραδιοσταθμός Σαντορίνη 106,4 και το Τν1, σε συνεργασία με τον κ. Σπύρο καβαλάρη και άλλους συντοπίτες μας, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα οργανώσουν ράδιο- τηλε - μαραθώνιο προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνουν οι μεταγγίσεις τους δύο επόμενους μήνες στο νησί μας. Ελπίζουμε στην συμπαράσταση και τη συμμετοχή όλων.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε