Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Κινηματογραφική λέσχη Θήρας – εκλογέςΗ Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας, συνεχίζοντας την παρουσία της για 18η χρονιά στα πολιτιστικά δρώμενα της Θήρας, πληροφορεί τους φίλους και τα μέλη της ότι, στις 11/02/2011, στο διάλειμμα της προβολής, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης.
Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της Λέσχης. Όσοι δεν πρόλαβαν να γίνουν μέλη και το επιθυμούν, μπορούν να εγγραφούν πριν την έναρξη κάθε προβολής. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν είτε αποστέλλοντας email με την πρόθεση τους, το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνό τους και την ιδιότητα τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση kileth@gmail.com ή να το δηλώσουν κατευθείαν στα μέλη του ΔΣ.


Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος της Κ.Λ.Θ. Χριστόφορος Βαμβακούσης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε