Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΚΑΙ: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΗΤΗ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ!

Έτσι γίνεται η προπαγάνδα στις μέρες μας. Όχι με κυβερνητικές ανακοινώσεις, αλλά με "μπηχτές" σε...ανάλαφρες εκπομπές μαγειρικής κλπ, όπου το μήνυμα...χωνεύεται πιο εύκολα:Το απόσπασμα είναι από την καθημερινή εκπομπή "Σεφ στον αέρα" του ΣΚΑΙ: Η παρουσιάστρια Ελένη Ψυχούλη φιλοξενεί τον Γιώργο Παρτσαλάκη, γνωστό ηθοποιό με καταγωγή από τα Χανιά.

Ξαφνικά, κι ενώ ο Παρτσαλάκης ετοιμάζει τους χανιώτικους λουκουμάδες κι ακούγεται κρητική μουσική, η ελεεινή παρουσιάστρια, προφανώς ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ...ΚΟΝΤΡΟΛ, "χτυπάει" μιλώντας στον ηθοποιό για "ανεξάρτητο κρητικό κράτος"!!!

Εμφανώς εκενυρισμένος εκείνος, απαντά πως δεν θέλει να συζητήσει τέτοια θέματα: Κατά τη γνώμη μας, θα έπρεπε να την ξεμπροστιάσει, κι εκείνη και τα (εβραικά) αφεντικά της, που συνεχίζουν να ανακινούν ένα ανύπαρκτο θέμα, για να εξυπηρετήσουν τους ανθελληνικούς σκοπούς τους!

Καλούμε όλους τους Έλληνες κι Ελληνίδες, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ στην τηλεόραση και οπουδήποτε αλλού, διότι η μαύρη προπαγάνδα παραμονεύει παντού και πάντα!

Όσο για την "παρουσιάστρια" και τα αφεντικά της, τους προτείνουμε μια...εκδρομή στα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τη Σητεία ή οπου αλλού θέλουν στην Κρήτη, προκειμένου να μιλήσουν για "ανεξάρτητο κράτος"!

Να είναι σίγουροι πως αν το κάνουν, οι λεβέντες Κρητικοί που έχυσαν ποταμούς αίματος για να ενωθούν με την μητέρα Ελλάδα, δεν θα τους κεράσουν...λουκουμάδες!πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε